2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Šios dienos nuotrauka: Jūros šventė 2016




Sveiki, skaitytojai,

Štai tokį "La grožį" užfiksavau Jūros šventėje. Pradvisę šaligatviai išlietu alumi, vidurnakčio šurmuly verkiantys vaikai, besikeikiantys "marozai" ir apspangę pilvoti pensininkai, prekybininkai, įnikę į išmaniuosius, pasimetę pareigūnai, ereliai ir žvaigždės, narcizai ir pabaisos... Truputį Palangos kasdienybė "atsikraustė" į Klaipėdą, bet... Bet, sako, reikia visame tame įžvelgti grožį ir gėrį. Ir įžvelgiu! Tikrai! Tereikia truputį prisimerkti, truputį tikėjimo ir, ve, tikrai - civilizacija lėbauja, civilizacija ūbauja, viskas kaip tyras karnavalo kvaitulys, tik reikia trumpam įsivaizduoti, kad visa tai vyksta kokiame Venecijos karnavale ir aplinkui nuvargusių ir iš ofisų bei kitų darbo patalpų ištrūkę žmonių veidai - ne be kaukės, o tikrieji karnavalo veidai. Nuogi. O kas gražiau už nuogą žmogų? A?

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. teigiamybė-matau...tas ,kas gyvena iš šiukšlių rūšiavimo, galės sočiau pasimaitinti.O šiaip, net neliūdna, graudžiai tikra. Nuoga.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kitaip juk ir negali būti, kokie žmonės tokia ir aplinka, nekalbu apie visus žmones. Čia liečia tuos, kurių tėvai nemokė kultūros ir pagarbos miestui bei kitų žmonių darbui :)

    AtsakytiPanaikinti