2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Shania Twain "Man! I Feel Like a Woman"




Sveiki, skaitytojai, 

Šįkart daina ir man pačiam netikėta, panosėje jau niūniuoju kažin kelintą dieną. Tai kanadiečių garsios atlikėjos Shania Twain super hitas „Main! I Feel Like a Woman“. Nors country stiliaus atlikėja jau gerą dešimtmetį yra sustabdžiusi savo muzikinę veiklą, bet jos populiarumas dar vis sklando tarp šiuolaikinės pop ir country klausytojų ir vis dar daro nemenką įtaką populiariosios muzikos industrijai.

„Man!  I Feel Like a Woman“ – tai singlas iš trečiojo atlikėjos albumo pavadinimu „Come on Over“, išleisto 1997 metais. Atlikėja garsi dar ir tuo, kad ji beveik visas savo dainas iš albumų paversdavo singlais ir hitais, o iš 16 dainų teturinčio albumo, buvo išleista net 12 singlų, nufilmuota daug vaizdo klipų! Daina singlu pasirodė viso labo tik aštunta, o vvienas seksualiausių jos vaizdų klipų pristatymas įvyko 1999 metais. Šią pop country dainą netruko pamėgti publika ir ji atlikėjos koncertiniuose turuose tapo kone vizitine kortele, kino filmai mielai dainą priėmė į įvairius garso takelius. Daina net 23 valstybėse tapo numeriu vienas, atlikėjai country muzikos kategorijoje pelnė „Grammy“ apdovanojimą.

Melodinga, greitai įsimintina daina, kurią, manau, tikrai daugelis iš jūsų esate bent jau girdėję pusę ausies, todėl siūlau pasiklausyti ir vėl:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą