2015 m. rugsėjo 16 d., trečiadienis

Asmenybės: ekstrasensė iš Latvijos Džiulija Vang (Julia Vang) (Ekstrasensų mūšis)




Sveiki, skaitytojai,

Šiandien noriu pakalbėti apie unikalų žmogų – Džiuliją Vang iš Rygos, kuri tapo penkioliktąja „Ekstrasensų mūšis“ nugalėtoja. Šiuo metu per TV3 galima kaip tik stebėti šį sezoną ir tie, kurie tikriausiai matėte nors vieną seriją, negalėjote nepastebėti būtent šios ekstrasensės, kuri iš kitų išsiskiria ne tik savo ūgiu ir išvaizda, bet ir ekstrasensiniais sugebėjimais. Stipri energetika, asmenybė ir mokėjimas save „pateikti“ Rusijoje sukėlė tikrą diskusijų bangą, ar Džiulija Vang kartais nėra Latvijos vyriausybės „užsakytas“ žmogus, o jos asmenybė suvaidinta dėl šou. Pati ekstrasensė tik juokiasi iš tokių kalbų ir sako, kad dalis tiesos tame esą, nes ji iš tikrųjų gyvenime iš dalies yra aktorė, kadangi nusifilmavusi keliuose juostose kaip antro plano aktorė. Tačiau Džiulija aktoryste neapsiriboja, ji dar ir kuria eiles, įrašinėja muzikinį albumą, išleido savo nuosavą kvepalų liniją ir, žinoma, fotografuojasi – ji baigusi fotografijos studijas. Ekstrasensė prisipažįsta, kad jai kur kas įdomesnis kūrybinis gyvenimas, nei „dirbti“ ekstrasense, nes žemiškos problemos žmonėse atsikartoja ir belieka tik žmogui pasakyti, kad didžiausia jo problema, kad jis problemų neturi visai.

Daugiau nei 15 metų Latvijos sostinėje gyvenanti Džiulija Vang išties kietas riešutėlis. Ji prisimena savo ankstesnius įsikūnijimus, bendrauja su dvasių pasauliu ir... nelaiko savęs žmogumi. Ji, kaip teigia, yra ne žmogaus sielos prigimties, bet įsikūnijusi chaoso dvasia. Kaip praėjusiuose gyvenimuose, taip ir šiame, jai lemta dalyvauti svarbiuose pasaulio likimo įvykiuose. 

Man asmeniškai Džiulija Vang labai patinka, nors ji ganėtinai dvilypė. Vienokia ji atrodo laidoje „Ekstrasensų mūšis“, kai tenka susidurti su užduotimis ir kitokia, kai tik prabyla apie ekstrasensinius reikalus. Kur kas malonesnė ir „žemiškesnė“ atrodo, kai kalba apie kūrybą ir paprastus kasdieninius reikalus. Netgi atrodo, kad pasikeičia jos bioenergetika, mat, kaip ji pati sako, jos protas ir emocijų plotmės yra ne vienodo lygmens. Bet apie viską pabandysiu susiaurinti ir sudurstyti išversdamas klausimus iš įvairių interviu. 

- Džiulija, kada sužinojote apie savo ekstrasensinius sugebėjimus?

Šiuo sugebėjimus turėjau nuo pat gimimo. Aš apie tai žinojau iš pat pradžių. Tai buvo kaip apreiškimas.

- Papasakok apie savo tėvus. Kur jie dabar, kaip jie tave užaugino?

Mano mama gyvena su manimi Rygoje. Anksčiau gyvenome karininkų šeimoje Vokietijoje. Mama mane auklėjo su meile ir supratingumu, kokia iš tikrųjų ir tapau. Nuo pat pradžių buvau keista ir ne tokia, kaip visi vaikai. Kalbėdavausi su gyvūnais. Turėdama pustrečių metukų jau skaičiau knygas, kas man labai patiko. Džiaugiuosi, kad nesu kaip ir visi kiti.

- Tai jūsų mama nesistengi pagydyti jūsų keistų polinkių?

Ji manęs negydė, nes tai nėra liga. Ji užsiima kvantine fizika, todėl mano, kad mano gebėjimas yra teisingas.

- Ar gali matyti ir jausti, ką paprastai jaučia žmogus?

Aš negaliu. Nežinau, ką jaučia paprastas žmogus.

- Taip, bet jūs susiduriate su paprastais žmonėmis, matote, kaip Jūs nuo jų skiriatės?
Iš tikrųjų yra taip, kad girdžiu ultragarsą, matau skirtingas vibracijas, bet tai nėra tas pats kas „Wi-Fi“.
- Netrukdo kiti garsai?
Trukdo miegoti, kol neišjungiu visų buitinių elektros prietaisų. Be to, neretai būna taip, kad prietaisai nebeveikia, kai esu labai arti jų. 
- „Ekstrasensų mūšyje“ visada atrodėte kaip bejausmė. Jūs niekada neišsigąsdavote, nebūdavo smalsu?
Ne, įdomu buvo, tačiau aš nesugebu bijoti. Man, deja, sunku jausti bet kokias emocijas.

- Ar įgyta patirtis „Ekstrasensų mūšyje“ Jus labiau paskatino pagelbėti žmonėms ekstrasensiniais būdais? Sprendžiant iš to, kaip po laidos buvo domimasi jumis, turėjo kreiptis nemažai žmonių.

Žinau, kad daugelis to trokšta, tačiau tam nesu itin nusiteikusi. Tiesiog manau, kad žmonėms atėjo metas patiems spręsti savo problemas.  

- Ar galite patikėti, kad už Jus buvo atiduota tris ketvirtadalius balsų „Ekstrasensų mūšio“ finale?

Esu labai prieštaringo charakterio, nemanau, kad publika gali mane mylėti.

- Kas tavo tėvas?

Tai nėra žmogus, tai būtybė, kuri gali pasireikšti įvairiausiais pavidalais.

- Jis užsienietis?

Galima įvardyti ir taip.

- Tavo mama ką nors apie jį pasakojo?

Ji nuo manęs to neslėpė. Žinojau, kad vyras, su kuriuo gyvename nėra mano tikrasis tėvas. Aš tai netgi mačiau. Tas, su kuriuo gyvenome, manęs nekentė ir laikė mane monstru, pabaisa ir seksualiai tvirkino.

- Kiek jums tada buvo metų?

Man tada buvo 12 m. jis darė labai nemalonius dalykus man ir mano motinai, bet ant jo nukrito gabalas betono su geležimi ir jis žuvo.

- Ar vaikystėje kalbėdavotės su mirusiais?

Taip, sėdėdavau ir kalbėdavausi su „tuščia erdve“.

- O su kuo žaisdavote kaip vaikas?

Žmonės buvo mano lėlės.

- Nustebinote jūs mane savo neįprasta violetine arbata. Kas tai?

Tai iš Tibeto papėdės. Mano prosenelis buvo žolininkas, jis mokė mano močiutę žolininkystės, magijos ir gydymo. Kai Kinija okupavo Tibetą, jie pradėjo naikinti vietinius tibetiečius, todėl jis pabėgo per Mandžiūrijos kalnus ir priėmė carinės Rusijos pilietybę. Michailas buvo pakrikštytas ir vedė rusų didikę. Tai keista istoriją. Mano prosenelę vėliau išmetė iš traukinio dėl pinigų...

- Ar kada turėjote glaudžių santykių su vyrais?

Taip, aš kažkada bandžiau santykius. Tai buvo prieš valią. Jau trečią dieną norėjosi užmušti tą „padarą“, kuris man kalbėjo tokias nesąmones. Kas gali būti bendro tarp manęs ir to žmogaus. Jie tampa apsėsti manimi, o aš jais... Jie pradeda ristis žemyn: atleidžiami iš darbo, priauga daug svorio, tampa priklausomi nuo alkoholio... Turiu tokį, su kuriuo jungia 8 metų ne fizinis seksas. Manęs apskritai nelabai domina seksas su vyrais. Astraliniame plane susitikinėju su vyru, su kuriuo turiu daug bendro iš ankstesniųjų gyvenimų.

- Jūs gyvenate Rygoje, kodėl pasirinkote šį miestą?

Taip, tai nutiko Latvijoje ir priežastis yra ta, kurią žmonės tiktai dažniausiai gali įsivaizduoti: tai mistinio miesto koncentracija, labai senos pagonybės tradicijos, senovės masonų pastatai ir... neagresyvūs vaiduokliai.

- Ką jūs manote apie tuos, kurie apsimetinėja Jumis?

Mano požiūris į juos neigiamas. Tai išties šlykštu, kai kas nors mano vardu bando užsidirbti pinigų.

- Jūs sakėte, kad esate chaoso dvasia, įsikūnijusi į žmogaus kūną. Sakykite, kaip dvasia gali gimti žmogaus kūnu?

Labai paprastai, kaip pvz., gimė Buda ir Jėzus, taip gali gimti ir bet kurti kita dvasia.

- Ar pažįstate ir kitų įsikūnijusių į žmogaus kūną?

Asmeniškai, deja, ne, tačiau aš ne viena tokia.

- Ar buvote kada nors įsikūnijusi vyru?

Taip, tai nutiko paskutinį gyvenimą, kai buvau 1945-aisias nunuodyta nacių, kai Rusija nugalėjo Vokietiją.

- Pakalbėkime apie tavo kūną. Atrodote nuostabiai. Pasakykite, kaip rūpinatės savimi? Ar lankotės sporto salėje?

Aš naudoju natūralią kosmetiką ir aliejus. Jų paruošimas gana baisus ir šlykštus. Mėgstu pusiau virtą vištieną, kepenis ir sūrį. Šiaip esu alergiška daugeliui maisto produktų, nes mano kūnas nepriima daugelio standartiškų produktų. Nesportuoju ir nesideginu, o plaukais rūpinasi mano pažįstamos kirpėjos. Niekada nesinaudojau chirurgija, išskyrus tą atvejį, kai sumažinau savo lūpas. Man patinka tatuiruotės, nors ilgą laiką buvau prieš jas nusistačiusi. Iki 12 metų buvau labai pilka, nuo 13 ėmiau dažytis plaukus ir dabintis gana agresyviomis spalvomis.

- Papasakokite apie savo kvepalų liniją. Ar kvapai gali pakeisti žmogų?

Aromatai įsiskverbia į jūsų pasąmonę ir aplenkia protą. Tai labai galingas ginklas. Kvapas gali suteikti žmogui pasitikėjimo, jis mato kitų reakcijas į jo kvapą ir jam gali apskritai suteikti to, ko trūksta. Aš pirmą kartą su kvapų pasauliu susipažinau gyvendama viename iš įsikūnijimų Mendes mieste, ant Nilo upės krantų. Ten buvau dievo Ra šventyklos vaidilutė. Kunigai turėjo gana gerai išvystytą kvapų supratimą balzamavimui ir kitoms reikmėms. Iš ten atsinešiau savo pomėgį įvairiems kvapams, ypač natūraliems aliejams. Labai mėgstu vasaros dienos kvapą kapinėse  - rožių, šviežios žemės, obliuotos lentos, nupjautos žolės, pelenų...

- Šiuo metu Jūs gyvenate šį įsikūnijimą, kuris pilnas materialių dalykų. Kas padeda neišprotėti?

Kai knygą pradedi skaityti nuo jos galo, gyvenimas tampa išties nuobodus. Mačiau daugybę gyvybių, kurio gimė ir mirė, kaip aš gimiau ir miriau. Kaip mirė galaktikos ir dingo civilizacijos. Aš žinau daug. Dar daug daugiau aš tikriausiai nė nenoriu prisiminti ir žinoti. Aš žiūriu į erą ir taip, kaip ji keičiasi. Ir galiu pasakyti, kad šis pasaulis – neteisingas. Kai kas vaikšto su stangriomis krūtinėmis, šviesiais plaukais, gražiomis kojomis, kilometrinėmis blakstienomis. Kai kas turi menininko talentą. Kai kas iš šių talentų šaiposi. Kai kas turi išvis menką supratimą ir intelektą. Jūs šaltai esate išeikvojami savo pačių emocijų, užuot maudęsi aukso šviesos spinduliuose. Man buvo tikras siaubas gyventi įprastą ir tokį nuspėjamą gyvenimą, todėl prasimanau pramogų tokių, ką aš galiu ir sugebu.

- Jūs sakote, kad „likimas turi tūkstančius variantų“ ir mes galime pakeisti savo likimus. Bet kaip eismo įvykiai, žemės drebėjimai, staigi mirtis... Tai visgi yra kažkas stipresnio už žmogaus veiksnius?

Likimo nėra, yra tikimybių rinkinys. Taigi, realybė tėra pasąmonės iliuzinė projekcija, kuri apgailėtinai vadinama likimu. Išoriniai veiksmai sukelia laiką. Panaikinkite išorinius pokyčius ir nebeliks laiko. Beje, fizika įrodė, kad laikas neegzistuoja, kad jis yra dirbtinis konstruktas ir kad jis nėra linijinis. Tai objektas generuoja įvykius, mes sukurti tam, kad kurtume reginį. Todėl yra svarbu susikurti sau „teisingą“ kryptį ir jo siekti.


 Džiulija Vang vaikystėje.



Po "Ekstrasensų mūšio" daug praeities nutekėjo į internetą. Daugelis Vang pažinojusių bando sumenkinti pristatydami įvairias jos praeities fotografijas.



Džiulija Vang mielai bendrauja su 14 sezono "Ekstrasensų mūšis" laimėtoju ir antrosios vietos nugalėtoja iš Estijos. Šita foto iš neseniai vykusios filmo premjeros, kur epizodinį vaidmenį atliko ir pati D. Vang.




Daug pikantiškų ir beveik pornografinių nuotraukų iš praeities. Anokia čia paslaptis, Džiulija buvęs modelis ir neretai tekdavo dalyvauti erotinėse fotosesijose, tačiau ji savo kūno ir praeities nesigėdyja, kaip ir galių.



Džiulija Vang "Ekstrasensų mūšio" metu.





Parengė Maištinga Siela

100 komentarų:

  1. Dievinu šita žmogų, nežinau kodėl bet ji mane traukia, gaila tiktais turbūt jos nei šiame nei kitame gyvenime neteks susitikti :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano akim,ji didinga.Kai matau ja,ar ziuriu ekstr.musi man visas kunas pasiurpsta,bet man sukelia malonuma.As labai noreciau su ja susitikti:***)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkoju šio straipsnio autoriui, informacijos apie Džuliją lietuvių kalba praktiškai nėra, todėl šį straipsnį skaičiau su malonumu  Džulija ko gero yra pati įdomiausia ekstrasensė iš visų 15 sezonų (14 deja nemaciau nes nerodė per tv). Visgi turiu kritiškai pakomentuoti faktą, kad ji teigia jog nejaucia emocijų. Juk neįmanoma kurti poezijos, eilų, dainuoti ir domėtis menu nieko nejaučiant.. Menininkai atvirkšiai būna jausmingesni negu paprasti žmonės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rodė 15 sezoną per tv3 taip pat. Jei neklystu po poros savaičių ir 15 prasidėjo. Mano favoritas ir pats nuostabiausias ekstrasensas būtent 14 sezono laimėtojas Šepsas. Vang antroji. Nerealūs jie.

      Panaikinti
    2. Tiksliau 14 sezoną rodė
      Susimaišiau ☺

      Panaikinti
  4. Man labai patinka Džiulija, taip pat labai norėčiau ją susitikti realiai,

    AtsakytiPanaikinti
  5. ar negalėtumėte taip pat ką nors parašyti apie Merlin Kero ir Alexandr'a Šeps'ą? laaabai įdomu būtų :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal ir galėčiau, mačiau tik finalinę seriją, o paties sezono ne, jei atsiras laiko, parašysiu,.

      Panaikinti
  6. Man labai patiko Džiulija .Tokia išskirtinė ir labai stipri asmenybė.

    AtsakytiPanaikinti
  7. sveiki man Ji taip pat patiko ir noreciau kad man padetu Kaip butu galima su ja susisiekti

    AtsakytiPanaikinti
  8. man ji labai idomi ekstrasense. labai patiko musyje

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gal kas zino jos adresa ar telefona kaip su ja susisiekti

    AtsakytiPanaikinti
  10. Na, nebūkit, žmonės, juokingi. Kam Jums jos adresas, vis tiek ji Jūsų nepriims, nes ji nedirba ir nepriiminėja klientų ir yra įsisukusi tik į meno pasaulį. Kiek žinau, neseniai ji išleido knygą ir visur interviu metu pabrėžia, kad ekstrasense nedirba ir jai tai nelabai įdomu. Be to, neužkibkite ant apsimetančiu Julia Vang, nes Rusijoje atsirado be galo daug pinigų išlupinėtojų, kurie apsimeta visokiausiais vadybininkais ir prašo pervedimo į sąskaitas, o po to pasimuilina, kad susirgo, kad išvyko ir dingsta... Žmonės NEBEBŪKIT NAIVŪS ir spręskit savo problemas patys.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Tiesiog nuostabi asmenybė.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Daug ekstrasensų mūšių mačiau (man labai įdomu, labai patinka) , tačiau tokios stiprios kaip ji nebuvo. Ji nuostabi...Linkiu jai visokeriopos sėkmės.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Labai norėčiau susitikti.

    AtsakytiPanaikinti
  14. labai esu susidomejusi Dziulija gal isaus ta diena kai ji apsilankys Lietuvoje butu nerealu

    AtsakytiPanaikinti
  15. Yra jos psl - http://julievang.ru/ siaip nelabai as tais reikalais tikiu, ypac kai per telika rodo. nu bet sita jauciasi kazkokia kitokia. bet zmoniu nepriimineja :( . turbut sumokeciau belekiek kad man apie mane papasakotu

    AtsakytiPanaikinti
  16. Man labiau patinka Marilyn Kerro ir Alexander Sheps

    AtsakytiPanaikinti
  17. Dauguma čia atsiliepiančių apie šią moterį, kalba kaip fanatikai, likusi žmonių dalis- ligoniai. Atsiprašau visų, nieko asmeniško neturiu, tiesiog rašau tai, kaip man atrodo. Iš esmės viskas čia tvarkoj, kažkam ji patinka, kažkas dievina...pasakysiu tik tiek, neesu skeptikas kalbant apie ją ar kitus ekstrasensus, tiesiog...jūsų Džulijai kažkas ne taip. Negaliu pasakyt konkrečiai, tiesiog ta moteris kažko labai svarbaus apie save nepasako savo gerbėjams. Kitu atveju, visi ją pamatytų kitu veidu- tikru. Bet tai tik mano nuomonė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai daug kur galėčiau patvirtinti,kad D.Vang sako teisybę netgi apie anoniminį sekso partnerį. Dabartiniu metu tai įmanoma...Nors dėl chaotiškumo aš nesutinku ir manau, kad kiek (šiame gyvenime)pasuko į šoną...gal ne viską suprato ką čia žemėje turi nuveikti,nes ji dar yra tik kelyje...

      Panaikinti
  18. gaila nera nurodyta kaip susisiketi su, ar parasyti jai asmeniskai..

    AtsakytiPanaikinti
  19. Labai norėčiau susitikti.
    Daina Raišutienė

    AtsakytiPanaikinti
  20. My secret love, pitty only I knows about it..

    AtsakytiPanaikinti
  21. Labai reikia jos kontaktu gal kas turite pasidalinkit.

    AtsakytiPanaikinti
  22. Manau, jos kontaktų nėra, kiek teko matyti, kad ji neatlieka konsultacijų, nedaro priėmimų.

    AtsakytiPanaikinti
  23. KAIP ATSINAUJINU MANO VYKDYTOJO ATGAL, ATSAKYDAMAS TIKRAI IR VEIKSMINGAM NUO DR. Giedra. Mano vardas Lydia Gomez, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man davė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandos mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik burtai buvo išduoti, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia pagalbos iš jo, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B?
    6.Jei norite pastoti

    AtsakytiPanaikinti

  24. MANO vardas Debora Holladay. Po 12 santuokos metų mano vyras ir aš buvome ginčydamiesi, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į Kaliforniją būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, tačiau nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užpildė skausmai ir skausmai, nes buvau iš tikrųjų įsimylėjęs savo vyrą. Kiekvieną dieną ir kiekvieną vakarą galvoju apie jį ir visada noriu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš tikrai buvau nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir atėjau į svetainę, kurioje manoma, kad DR SUNNY galėtų padėti greitai rasti mano pvz. Taigi jaučiau, kad turėjau tai išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą man. Po 28 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad aš jo labai pasiilgau ir vaikų, toks nuostabus !! Štai jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei anksčiau, visa tai dėkojo DR SUNNY. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad DR SUNNY yra tikras ir galingas kalbėtojas, kad aš visą laiką melsiuosi, kad padėčiau jo vaikams nelaimės metu, jei esate čia ir jums reikia susirasti savo buvusį ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu ratu. Čia yra jo „Call / WhatsApp“ kontaktas: +2349030731985
    Paštas: drsunnydsolution1@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  26. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  27. Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada „Instagram“ tinkle pamačiau dalijamąsi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 3 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 3 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Aš taip pat noriu visiems pasakyti, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODIONU už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau. kad visi, kuriuos žinau, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo el. paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, naudodamas DR ODION, kaip geriausią rašytoją, ir labai rekomenduoju DR ODION visiems, kuriems reikia pagalbos! .. Noriu paliudyti, kaip aš susigrąžinau savo vaikiną po to, kai jis išsiskyrė aš, mes kartu buvome 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš išbandžiau visas jėgas, kad jį susigrąžintum. tačiau viskas be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie rašybos keitiklį, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos ratuku per „Whatsapp“ +2349060503921, rašykite jam el. Paštu (drodion60@yandex.com) ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilgsta, toks nuostabus !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, visa tai dėka DR ODION. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija, DR ODION yra tikras ir galingas burtininkas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų „Ex“ nugaros ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Čia yra jo kontaktinis asmuo: nusiųskite jam el. Laišką (drodion60@yandex.com) Tekstu, paskambinkite arba pridėkite jį „WhatsApp“: +2349060503921. Ačiū dr. Odion

    EMAIL DR ODION adresu (drodion60@yandex.com)

    AtsakytiPanaikinti
  29. Dr. Ilekhojie QUE ME AYUDA A SALVAR MI RELACIÓN. TEXTO O AGREGARLO SOBRE LO QUE PASA: +2348147400259

    Quiero testificar de un gran y poderoso lanzador de hechizos que mi esposo me dejó a mí y a los niños durante 2 semanas cuando lo llamé, no contestó cuando regresó a casa la tercera semana me dijo que quería el divorcio, estaba tan triste Lloré toda la noche que se fue otra vez. Estaba tan solo al día siguiente que estaba buscando algo en línea cuando encontré un lanzador de hechizos llamado Dr. Ilekhojie que había ayudado a tantas personas con sus problemas, así que lo contacté con mis problemas y me dijo que lo haría. tomo 24 horas y mi esposo regresará a mí. Hice todo lo que me dijo que hiciera y al día siguiente mi esposo regresó arrodillado y rogando que cancelara el divorcio. Ahora estamos felices juntos. contactarlo en WhatsApp Dr Ilekhojie en +2348147400259 o correo electrónico (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  30. Laba diena, mielieji. Dėkoju už Jūsų visų pasidalintą gerąją patirtį. Tik noriu paklausti, kokia kalba kalbėti su šiuo žmogumi? Ir iš kokios šalies šis gebantis daryti stebuklus žmogus? Jai kas galite, parašykit, labai prašau. Iš anksto dėkoju.

    AtsakytiPanaikinti
  31. Aš esu apimta džiaugsmo dėka dr. Ilekhojie. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį po kelerių metų ir aš buvau labai nuniokotas, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris mažai uždirba. Aš beveik atsisakiau, kol internete pamačiau liudijimą apie gydytoją Ilekhojie ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 val. Pamatysiu teigiamą rezultatą, nustebęs mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavimo man atleisti ir pažadėjo niekada neišvykti. Mano vyras grįžo jau 6 mėnesius ir niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas. Taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „Viber“ / „WhatsApp“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  32. Noriu pranešti pasauliui apie „Dr.ODION“ - Didįjį rašybos ratelį, kuris sugrąžino mane pas mano vyrą, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Buvau nėščia, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Dr ODION panaudojo savo galingą rašybą šypsodamasis į veidą, grąžindamas savo vyrui savo burtą. Iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad aš jam atleisčiau ir priimčiau jį visam laikui. nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie Dr.ODION, nes jis yra Dievas žemėje. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? susisiekite su Dr.ODION šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis padės jums taip, kaip jis man padėjo. galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) su paskutiniu rašytoju el. pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  33. Noriu pranešti pasauliui apie „Dr.ODION“ - Didįjį rašybos ratelį, kuris sugrąžino mane pas mano vyrą, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Buvau nėščia, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Dr ODION panaudojo savo galingą rašybą šypsodamasis į veidą, grąžindamas savo vyrui savo burtą. Iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad aš jam atleisčiau ir priimčiau jį visam laikui. nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie Dr.ODION, nes jis yra Dievas žemėje. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? susisiekite su Dr.ODION šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis padės jums taip, kaip jis man padėjo. galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) su paskutiniu rašytoju el. pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  34. Sveiki visi, aš čia, noriu padėkoti DR ODION, kad vėl mane nudžiugino, mano sužadėtinės paliko mane, kai jau ketinau susituokti po 2 mėnesių. Ir aš buvau taip nusivylusi, kad praleidau blogą dieną. kol buvau prisijungęs ir parodau apžvalgą apie asmenį, paskelbusį daktaro, vadinamo ODION, liudijimą, su kuriuo aš iš tikrųjų susisiekiau, ir jis užtikrino mane, kad neturėčiau jaudintis, kad mano vaikinas grįš, kai jis bus atliktas su savo darbu per 24 val. . deja, aš susitinku mobiliojo telefono telefoną ir tai buvo mano vaikinas. Jis man pasakė, kad jam gaila, kad turėčiau jam atleisti, kad jis grįžta, kad būtume kartu. Ačiū DR ODION už jo malonų darbą. Jei susiduriate su ta pačia problema, galite susisiekti su juo per „WhatsApp“ +2349060503921 arba el. Paštu (drodion60@yandex.com)

    AtsakytiPanaikinti
  35. Noriu, kad pasaulis pažintų puikų žmogų, gerai žinomą kaip dr. Odion. jis turi geriausią santykių ir santuokos problemų sprendimą. Pagrindinė priežastis, kodėl aš apsilankiau pas gydytoją Odion, buvo sprendimas, kaip aš galiu susigrąžinti savo vyrą, nes pastaruoju metu aš perskaičiau keletą liudijimų, kuriuose kai kurie žmonės parašė apie daktarą Odion. Aš buvau toks patenkintas ir nusprendžiau ieškoti už pagalbą iš jo, kurį jis atliko nepriekaištingai, ištardamas mano vyrui burtą, kuris privertė jį sugrįžti pas mane ir paprašyti atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo internete dėl jo gero darbo. Aš atsisakysiu jo kontakto dėl naudingumo tiems, kuriems reikia jo pagalbos. El. Paštas: (drodion60@yandex.com) „Com WhatsApp“ telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  36. Aš amžinai būsiu skolingas didžiajai DR ODION už tai, kad sutvarkysiu savo sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie netikrus rašybos pavyzdžius, bet aš abejojau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš vėl pragyvenau su savo vyru po 6 mėnesius po santuokos nutraukimo ir ne ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, reklaminiuose burtuose, gydo ligos burtus E.T.C. Prisijunkite prie DR ODION dabar, jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp jam“ +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  37. Saugokitės internetinių rašybos ar norėdami išspręsti jūsų nutrūkusios santuokos ar santykių problemą arba po skyrybų ar skyrybų mane neseniai sukčiavo du iš jų, kol vieną ištikimą dieną sutikau vyrą, vadinamą DR ODION, kuris man padeda sugrįžti pas tėvą. mano 2 vaikai po to, kai mes buvome išsiskyrę trejus metus, aš moku tik už daiktus, reikalingus rašybai, o jis man liepė rašybą per 48 valandas. Mano buvęs vyras man paskambina ir maldauja, kad aš jam atleisčiau už viską ir mes vėl kartu. jei jums reikia tikros ir greitos meilės burtų arba jūs einate per nėštumo problemą, susisiekite su DR ODION jis yra atsakymas, prašau, jei kuriam nors kūnui to reikia. LOVE SPELL, LOTTERY, PRENNANCY SPELL, DIVORCE SPELL, STOP TEISMO ATVEJAS IR LAISYKITE BET KOKIĄ TEISMO PROBLEMĄ, MIRTIES SPEL, BUSINESS SPELL IR DAUG DAUG DAUG JŪSŲ GALITE. Išsiųskite jam el. Laišką dabar už jūsų pačių pagalbą. elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com) pridėkite jį prie „WhatsApp“ linijos arba paskambinkite +2349060503921 ..........

    AtsakytiPanaikinti
  38. Ačiū Dievui, kad aš patikėjau gydytoju ODION, perskaičiusi tiek daug liudijimų apie jo darbą ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš rašau savo parodymus, kurie niekada nemaniau, kad tai bus įmanoma. Prieš susitikdamas su gydytoju ODIOn, aš visa tai jaučiau prietaringais įsitikinimais ir rašyba nebuvo moksliškai įrodyta, kad tai tiesa, tačiau šis rašybos rašytojas privertė mane manyti kitaip. Jis yra geras žmogus. Po šio vyro pastangų susigrąžinau savo buvusį vaikiną po vienerių metų bandymo, bet nė viena galimybė nebuvo parodyta. Jei perskaitėte kokius nors liudijimus apie daktarą ODION, tai tiesa. Mano vaikinas paliko mane daugiau nei vienerius metus ir aš norėjau jį susigrąžinti ir bandžiau maldauti, kad jis grįžtų pas mane, bet jis man sumokėjo kurčias ausis ir padarė mane viešai kvailiu. Dr ODION'ą man pasiūlė mano draugas, kuris taip pat padėjo mano darbo vietoje, ir aš jam pasakiau, kad jis prietaringas ir kvailas, kad tiki tokiais fetišais. Bet po tiek minčių apie tai, aš internete ieškojau jo ir nusprendžiau susisiekti su juo el. Paštu. Jis netrukus davė man savo mobiliojo telefono numerį ir mes taip pat gerai kalbėjomės. Jis yra geriausias. Prieš pradėdamas rašyti, aš jau turėjau patikinimą. Per 2 dienas mano buvęs vaikinas po 1 metų pasityčiojimo iš nenaudingo vyro atėjo pas mane maldauti šį kartą. Aš nežinojau, ką šis vyras padarė, bet jam labai gera tai padaryti už mane. Aš dėkoju jam ir mano draugui, kad jis pažįsta jį per daug kasdienio gyvenimo. Tikiu, kad jis padės visiems, kas ateina pas jį, susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp jam“ +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  39. Sveiki visi, labai džiaugiuosi galėdamas dalintis savo liudijimu, kad visi žinotų, jog jūsų santykių / vedybų problemos yra išspręstos, kai susisieksite su DR ODION, kuris ką tik padėjo man savo galingais kerais atkurti mano sugedusius namus. Aš taip ilgai buvau piktnaudžiaujančioje santuokoje ir patyriau visišką atstūmimą ir neapykantą iš savo žmonos, kuri mane mylėjo. Ji virto baisia ​​monstru ir visada kovoja su manimi. ji mane atvirai apgaudinėja ir nesigaili. ji norėjo manęs iš savo gyvenimo. ji net mane apleido ir išsikraustė gyventi pas vieną iš daugybės jo vaikino. Aš išgyvenau pragarą, nes turėjau rūpintis savimi ir vaikais vienas. Negalėjau leisti, kad mano santuoka nutrūktų, nes aš ją tikrai myliu, bet nežinojau, ką daryti, kad žmona būtų namo. Susidūriau su internetu parašyta žinute ir pamačiau įrašą, kuriame kažkas pasidalijo liudijimu apie panašią problemą, kurią išsprendė DR ODION, todėl nusprendžiau išbandyti ją nedaug, ar žinojau, kad jis tik atsakymas į tai, ko man reikia. susisiekė su juo elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com). Aš gavau iš jo atsakymą, kuriame pasakė, ką turiu padaryti, ir tuojau pat laikiausi. Mano žmona beveik iškart paskambino ir maldavo grįžti namo. Grįžusi pastebėjau momentinius jos charakterio pokyčius. Ji pasikeitė į mane mylėjusią ir globojančią moterį. Šiandien mes vėl džiaugiamės. Visa tai dėka DR ODION, kuris išgelbėjo mano santuoką. Noriu, kad kiekvienas, norintis santykių / santuokos, padėtų su juo susisiekti ir žinau, kad jis vėl gali padaryti savo stebuklus jūsų gyvenime. susisiekite su juo per savo el. pašto adresą (drodion60@yandex.com) arba galite „whatsApp“ jį telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  40. Mes visada galime padaryti savo santykius geriausius mums, gyvenimą ar karjerą sėkmingais, kaip norime, tereikia įdėti tinkamas pastangas ir, jei manote, kad jums reikia pagalbos, tada ieškokite pagalbos. Po to, kai žmona paliko mane nuo širdies. Buvau vieniša, nuniokota ir liūdna, laimei, buvau nukreipta pas labai malonų ir galingą vyrą, vadinamą dr. ODION, kuris padėjo man parsivežti savo žmoną, o dabar jis mane myli kur kas labiau nei bet kada. Aš toks patenkintas gyvenimu, dabar ačiū labai dr. paštas: (drodion60@yandex.com) taip pat galite WhatsApp jį +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  41. Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  42. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  43. Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  44. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė iš Las Vegaso. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  45. Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  46. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  47. Nuoširdžiai dėkoju Sonatai Mikalauskui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju daktarui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo atkurti mano namus ir laimę, kurią dalinausi su vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  49. SU DR ISIKOLO SUGRĮSTI SU SAVO BUVUSIU YRA GALIMA
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  50. Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  51. Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Patikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  52. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  53. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  54. Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  55. Sveiki visi. Mano vardas Anna Jurevičius. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  57. Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  58. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  59. Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
    Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  60. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Jo mama taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei ryšį, kuriuo kadaise dalijome. Jis grįžo namo po 3 dienų, kaip mane patikino daktaras Ilekhojie, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie. El. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite jį naudoti „WhatsApp“ (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  61. Nuoširdžiai dėkoju Katicai Petkevičiui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugadintus namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  62. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  63. Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  64. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  65. Mano vyras po trejų (10) santuokos metų mane atstūmė vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir mūsų 3 vaikus kentėti. Negaliu paleisti, nes tikrai myliu savo vyrą, o vaikai nuolat klausia apie savo tėvą. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį internete, pamačiau įrašą apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti santykius ir santuoka. Susisiekiau su juo ir viską paaiškinau. jis pažadėjo man padėti susigrąžinti vyrą. Aš juo tikėjau ir pasitikėjau. Jis davė man nurodymus, kurių aš uoliai vykdau. Mano vyras sugrįžo ir man bei vaikams nežinomas, mano vyras nupirko mums naują namą Dubajuje ir dabar gyvename laimingai. Aš pažadėjau daktarui Ilekhojie, kad viską papasakosiu pasauliui... Dr. Ilekhojie dėka žemiau pateikiami jo kontaktiniai duomenys. Galite susisiekti su daktaru Ilekhojie iš bet kurios pasaulio vietos.

    WHATSAPP/SKAMBINTI telefonu +2348147400259
    EL. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  66. KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RYTIKIO, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO.
    Laba diena visiems mano vardas Gabija Egidijus. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir vis ieškojau pagalbos iš visur, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jam parašyti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  67. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar per: isikolosolutionhome@gmail.com Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  68. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  69. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mano vardas yra Ana Noreika, o su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  70. Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  71. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  72. Praeityje turėjau sunkių santykių su savo vyru, dėl kurių išsiskyriau su pirmuoju vyru. Prisiminimai apie vyrą vis dar buvo manyje ir aš supratau, kaip labai jį myliu ir kaip jo pasiilgau. Tą naktį karčiai verkiau galvodama, kad praradau vyrą, kurį taip mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, o mano draugas man davė DR Ilekhojie kontaktą, konsultavau jį, nes jis daug kam padėjo susitaikyti. Vos per 4 dienas aš susidūriau su dvasinio susitaikymo maldomis su juo ir viskas mano gyvenime apsivertė į gera. Dabar vėl laimingai gyvenu su vyru, planuojame atnaujinti įžadus ir vėl susituokti. Šiandien liudiju, kad daktaras Ilekhojie yra visų problemų, susijusių su nutrūkusiais santykiais ar santuoka, sprendimas. susisiekite su juo dėl bet kokių problemų sprendimo. Whatsapp +2348147400259 arba jo el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  73. Esu čia, kad visus apšviesčiau apie gerus daktaro Ilekhojie darbus. Aš ir mano buvusi žmona jau 2 metus turėjome problemų ir bandėme konsultuotis ir kalbėtis su savo tėvais, bet niekas nepadėjo. Mes kovojame dėl visko ir išsiskyrimas buvo neišvengiamas, kol nepamačiau daktaro Ilekhojie apžvalgos. Susisiekiau su juo ir informavau apie savo būklę. Jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kuris užtikrins, kad tarp manęs ir žmonos atkurtas ryšys. Jau praėjo savaitė, kai kreipiausi į jo pagalbą, o mano ir žmonos reikalai pradeda gerėti. Vėl pradėjome gyventi tame pačiame miegamajame ir abu informavome savo advokatus, kad atidėtų skyrybų planus. Dabar esu toks laimingas, kad vėl galiu džiaugtis savo žmona. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp/Telegram +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  74. Stiprus ir galingas meilės burtas, kad susigrąžinčiau jūsų buvusįjį. Nusprendžiau, kad visą dieną praleisiu internete, kad įsitikinčiau, jog daugelis žmonių galės perskaityti šį mano liudijimą apie DR WALE, kuris yra galingas rašybos ratukas iš Afrikos. Kai mane paliko mylimasis, tą pačią dieną buvau tokia vieniša, kad nusprendžiau ieškoti patarimų apie santykius, niekada nežinojau, kad tai yra gairės, kurios užtikrins mano meilužio sugrįžimą. Perskaičiusi daugybę patarimų, kaip geriau atkurti savo santykius, sužinojau, kad DR WALE turi daug rekomendacijų nei kiti burtininkai, todėl nusprendžiau, kad DR WALE yra tinkamas asmuo ir aš susisiekiau su DR WALE per jo duomenis, kuriuos mačiau internete, ir buvau toks laimingas, kad pasirinkau dirbti su DR WALE, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai sugrąžino mano meilužį pas mane su greitu palengvėjimu. taip pat susisiekite su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  75. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Gabija Egidijus. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  76. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  77. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  78. Nemačiau nieko tokio tobulo, kaip DR WALE burtai. Rašau šį straipsnį, norėdama padėkoti DR WALE, galingam burtų ratui, kuris neseniai padėjo man susigrąžinti buvusį meilužį, kuris paliko mane dėl kitos moters be jokios priežasties dėl praeities. aštuoneri metai. Internete pamačiusi ponios Kate Adams įrašą, kuriame pasakojama, kaip jai padėjo WALE, taip pat nusprendžiau kreiptis į jį pagalbos, nes neturėjau kito pasirinkimo. Viskas, ko norėjau, buvo susigrąžinti savo mylimąjį. Susisiekus su DR WALE man buvo liepta sumokėti už visas medžiagas, reikalingas burtams atlikti, ir aš už viską sumokėjau. DR WALE man pasakė, kad po kelių savaičių mano vyras grįš su manimi. Geros naujienos yra tai, kad po kelių savaičių mano vyras grįžo pas mane. Mano didžiausiai nuostabai, mano vyras grįžo namo klūpėdamas, kad turėčiau rasti vietą širdyje, kur jam atleisti, tikrai nustebau ir šokirau, kai mano mylimasis atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal.. Aš tikrai esu Trūksta posakių, ir aš nežinau, kiek dėkoju tau, DR WALE, tu esi Dievas, atsiųstas atkurti nutrūkusius santykius, o dabar aš esu džiaugsminga moteris, DR WALE yra atsakymas į visas problemas. Jo kontaktiniai duomenys yra: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  79. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  80. Mano vardas Barbara Giedrius. Visi žinome, kad meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem yra garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  81. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  82. Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro, taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. rašykite jam į WhatsApp +31685031219 arba el. paštu drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  83. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs meilužis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei jūsų santykiai nutrūko ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  84. Sveiki, žvilgantys. Mano vardas Dalia Sabonytė, ankstesniuose santykiuose turėjau sunkių ir siaubingų išgyvenimų ir tikrai laukiau, kol sutiksiu savo vyrą, o kai susipažinome, mes įsimylėjome ir susituokėme. Po dvejų mūsų Sąjungos metų jis pasikeitė ir pradėjo elgtis keistai, o galiausiai paliko mane ir mūsų sūnų. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo bevaisė. Susisiekiau su komentarais ir tuo, ką visi sakė apie daktarą Isikolo. Kreipiausi į jį, o jis atsakė ir davė visas pastangas bei paramą, kad mano santuoka vėl veiktų. Jis buvo tas, kuris man pranešė, kad mano vyrą iš manęs atėmė kita moteris, ir jis padarė meilės susijungimo burtą, kuris vėl sujungė mus ir grįžo namo pas mane ir mano berniuką. Iš tikrųjų niekas nemelavo apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Mano vyras grįžo namo praėjus 48 valandoms po to, kai atliko darbą, kaip buvo žadėta. Kreipkitės į jį dabar ir būkite tikri, kad jis jums padės. Dabar turėsite parašyti jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam žinutę WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  85. Tai Kiana Hebrew.Noriu pranešti visatai, kad šiandien esu laiminga dėl burtininkės dr.Akharia, kuri sugrąžino mano vyrą pas mane, kai maniau, kad jo praradau amžiams.Tą ištikimą dieną pamačiau seriją liudijimai internete apie jo teikiamą pagalbą skaudantiems širdžiai, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl vyro, kuris mane paliko be žodžių, kai jam išpasakojau visas savo problemas, jis patikino, kad vyras grįš namo pas mane, tam tikru momentu aš juo tikėjau ir padariau viską, ko jis prašė... mano didžiausiai nuostabai mano vyras, kuris atsisakė su manimi susitikti, atėjo į namus ir verkė prašydamas atleidimo, o dabar mes laimingai gyvename kartu su didele meile. rūpintis iš jo. Ar turite problemų santykiuose? Jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? Ar turite problemų dėl savo finansų? Dr.Akharia yra atsakymas į visas jūsų problemas, susisiekite su juo el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  86. NEBEVERKITE IR IEŠKOKITE MEILĖS RABUČIŲ INTERNETU, NE DAUGIAU IEŠKOKITE SPRENDIMO, DABAR ATGAUKITE SAVO SANTUOKĄ IR SANTYKIUS DABAR, PADĖDAMAS DR WALE

    Viskas prasidėjo praėjusių metų gegužę, kai mano vyras lankėsi Šveicarijoje dėl programos, kuri truko du mėnesius. Kai vyras grįžo namo, pastebėjau kai kuriuos jo charakterio pokyčius mano ir vaikų atžvilgiu. Viskas, ką darau, kad jis būtų laimingas, jis susierzina ir nervina. atsitiktinai, išeina iš namų ir grįžta vėlai. Greičiau jis vėl ieško pašaukimo vienas į Šveicariją, ką aš sutikau, manydamas, kad tai padarys jį laimingą, bet mano didžiausiai nuostabai niekada nežinojau, kad tai mūsų santuokos pabaiga, jei ne DR WALE. santuokos gelbėtojas, Pagarbiai buvau toks sugniuždytas, kai mano septynerių metų vyras paliko mane ir persikėlė į Šveicariją pas kitą moterį. Skausmai buvo tiesiog per dideli, kad galėčiau ištverti, kad nebegalėjau to ištverti. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į internetą, kol sužinojau, kad DR WALE yra tikras reikalas. Išbandžiau viską, ką žinojau, ir su tavo burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis tu padarei visą darbą man, kurį garantavote teigiamą rezultatą per savaitę, mano buvęs vyras grįžo pas mane ir gailėjosi dėl viso to, ką padarė. Ir dabar mano gyvenimas subalansuotas ir aš vėl laiminga. Ačiū, pone, susisiekiate su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti