2015 m. kovo 4 d., trečiadienis

Šios dienos daina: Ellie Goulding "Love me like you do"




Sveiki, mieli skaitytojai,

Šiandien noriu pristatyti Ellie Goulding dainą „Love me like you do“, kuri buvo skirta filmui „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ kaip pagrindinis garso takelis. Apie filmą ir literatūros kūrinį galima kalbėti itin kritiškai, bet tenka pripažinti, kad hitų kūrėjo Max Martin ir kitų parašytas kūrinys susilaukė ne be pagrindo tiek klausytojų simpatijų, tiek komercinės sėkmės.

Na, atlikėja Ellie Goulding – tai dar viena muzikinė britų sensacija, atrasta per „Youtube“ gerų muzikos prodiuserių. Jos hitas „Burn“, pasirodęs 2013 metais tapo viena klausomiausių to meto pasaulyje dainų. „Love me like you do“ yra jau antrasis tokio pat pasisekimo sulaukęs E. Goulding hitas, kuris įtvirtina šią atlikėją į muzikos rinką jau ne kaip vieno hito atlikėją, o kaip teisėtą muzikos pasaulio įtakingą personą. 

Daina startavo 2015 sausio 7 dieną ir iškart tapo hitu numeris 1 daugelyje pasaulio šalių. Auksinio singlo statusai jau paskelbti Britanijoje ir Naujojoje Zelandijoje, platininiu – Australijoje. Ši daina tapo ne tik sėkminga komerciškai, bet jau pripažinta šiemet daugiausia kartų transliuota Britanijoje – per 2 milijonus sykių. Visame pasaulyje – per 15 milijonų kartų. Tai tikriausiai susiję ir su „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ reklamine kampanija, kuri yra viena įspūdingiausių šiemet.

Kritikai dainą pavadino ambicinga ir pripažino jos vertę. Man asmeniškai ji kaip jūra su potvyniu. Niekada pernelyg nesižavėjau Ellie dainomis, bet šioji daina tiesiog atvedė pas ją. Daina išties nusipelno būti hitu, mielai ją dabar nešiojuosi savo mp3 leistuve ir klausausi, kai noriu apmalšinti įtampą ir nervus. Raminanti, intymi ir kartu turinti potencialios energijos, o ką jau kalbėti apie mielą Ellie balsą?

Pasiklausykime:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą