2014 m. spalio 22 d., trečiadienis

Šios dienos daina: Gwen Stefani "Baby Don't Lie"




Sveiki,

Šiandien noriu pristatyti ir pakomentuoti Gwen Stefani naujausią dainą „Baby Don‘t Lie“ (liet. Mažiuk, nebemeluok). Na, tiesą sakant, laukiau ilgų Gwen Stefani sugrįžtuvių į muzikos pasaulį. Visai neseniai ir vėl atsikūrusi grupė „No Doubt“, kurios lyderė buvo Gwen Stefani, regis, nežadėjo dar ilgų sugrįžtuvių kaip solo atlikėjos. Bet, deja, grupės atsikūrimas buvo trumpalaikis ir komerciškai nesėkmingas...

„Baby Don‘t Lie“ - tai pirmoji solo atlikėjos daina nuo 2008 metų, po ilgų motinystės atostogų (nors Gwen neseniai susilaukė dar vienos atžalos!) ir grupės bandymų atsikurti, Gwen stojo į savo vėžias ir greitu metu turėtų išleisti solinį trečiąjį savo albumą. 45 metų atlikėja atrodo pritrenkiančiai ir neseniai teisėjavo „The Voice“ muzikiniame projekte! Deja, ne taip galiu pasakyti apie jos sugrįžtuvių dainą.

Daina dar tokia nauja, kad nėra jokios informacijos apie topus, jie atsiras tik po savaitės. Muzikos kritikai gana palankiai sutiko naująją dainą, bet šalia teigiamų atsiliepimų vis išreikšdami, kad tikėjosi kažko naujesnio, įdomesnio. Man belieka pritarti, kad jos daina „Baby Don‘t Lie“ nėra prasta, ji pakankamai skambi, vidutinio pop tempo, turi būgnų, indėniškos muzikos motyvų, savo tekstu nieko pernelyg neišsiskirianti ir paprasta. Norėjosi tik kažkokios kitokios Gwen Stefani, nors ji ir yra kitokia, bet norėjosi, kad į muzikos pasaulį atneštų trenksmą, kažkokių naujų vėjų, tonų, kaip tai padarė 2004 metais pasirodęs jos albumas, o dabar tokia vidutinė daina taps, manau, sunkiai pastebima. Ji jau dabar lyginama su Shakiros kai kuriais kūriniais... Tą patį galiu pasakyti ir apie ką tik pasirodžiusį vaizdo klipą, kuris dar labiau prisvilinio sugrįžtuves - chaotiškas, techniškai modernus, tačiau iš pirmo žvilgsnio be istorijos, be minties, be naujos misijos, tiesiog per paprastas. Koks bus visas albumas? Belieka tik laukti.

Pasižiūrėkime:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą