2014 m. rugpjūčio 15 d., penktadienis

Jessica Lange ir Meryl Streep fenomenas


Abi aktorės vienu metu gavo po "Oskarą".




Sveiki,

Tikriausiai Meryl Streep ir Jessica Lange yra pačios mėgstamiausios savo kartos aktorės, kurios per 4 karjeros dešimtmečius sukūrė begalės nuostabių ir skirtingų kino vaidmenų. Šiuo metu intensyviai po „Amerikietiškų siaubo istorijų“ seansų žiūriu filmus su Jessica Lange. Įdomu dar ir tai, kad Jessica Lange ne kartą 9 dešimtmečio pradžioje nugvelbė iš M. Streep vaidmenis, nes režisieriai manė, kad M. Streep buvo ne tokia simpatiška kaip J. Lange. Įdomu ir tai, kad visi J. Lange nugvelbti vaidmenys jai pačiai atnešė mažų mažiausiai „Oskaro“ nominacijas. Meryl Streep yra pretendavusi net į „King Kongo“ merginos vaidmenį 1976 metais, tačiau dėl savo nosies pralaimėjo atranką kolegei...

Kad ir kaip ten būtų, abi aktorės yra beveik vienmetės – Jessica porą mėnesių vyresnė, yra gavusios „Oskarą“ tais pačiais metais ir, ką čia slėpti – abi žiauriai talentingos, šarmingos, gražios, susišlavusios daugybę apdovanojimų ir nominacijų.

Meryl Streep savo sąskaitoje turi net 72 prestižines nominacijas ir 18 apdovanojimų. Jessica Lange gal ir nebuvo rekordiškai nominuota „Oskarui“ kaip M. Streep, bet ji surinko per savo karjerą 93 svarbias nominacijas ir 39 apdovanojimus.

Tiesiog nuostabu, kad galima žavėtis tokiomis aktorėmis.



Jos susitinka bendrose vakarėliuose, bet kartu niekada nevaidino.


Jessica Lange jauna.


Meryl Streep jauna.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą