2014 m. liepos 3 d., ketvirtadienis

Šios dienos daina: Sinead O'Connor "Take Me To Church"




Sveiki,

Šiandien noriu pasidalyti ką tik atrasta daina, kuri patiko iš pirmo karto. Ji nėra kažkuo itin originali, išsiskirianti, tiesiog esu lengvojo ir klasikinio roko mėgėjas, todėl suskubau pasidalyti daina su jumis. Sinead O‘Connor tikriausiai žino jei ne visi, tai tikrai daugelis muzikos gerbėjų, netgi tie, kurie visai jos nesiklauso. Ši airių solistė muzikoje jau daugiau nei 20 metų ir buvo itin populiari paskutiniame XX amžiaus dešimtmetyje, iki šiol atrandu tokių, kurie labai klausosi jos nemirtingo hito „Nothing Compares To You“, kurį kažkada esu čia pristatęs.

Aišku, atlikėja nebėra tokia populiari, atėjus naujai amerikiečių muzikos žvaigždžių bangai, tačiau tas, kas ją prisimena, o tokių tikrai yra, klausosi ir seka jos kūrybą. Šį rugpjūtį pasirodys jos dešimtasis albumas pavadinimu „I‘m not Bossy, I‘m a Boss“, kuris žala reklaminės stiliaus permainas – perukai ant amžinai nuskustos jos galvos ir latekso oda. O‘Connor vis dar populiari ir nuolat surenka daugybę klausytojų į savo koncertus, ji neseniai paskelbė, kad yra lesbietė, bet tai nieko nenustebino, kaip ir dvi jos santuokos bei popiežiaus viešai plėšomi atvaizdai.


Būsimo albumo viršelis, kuriame atlikėja neatpažįstama.

Pirmas singlas iš būsimo albumo vadinasi „Take Me To Church“ (liet. Pasiimk mane į bažnyčią), kurią čia Jums ir noriu pristatyti. Tai itin lengvo roko daina, turinti šiek tiek Country muzikos priemaišų. Vos tik išgirdau ir suvokiau, kad man tinka ir patinka. O kaip Jums patiems?


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą