2014 m. birželio 27 d., penktadienis

Vasaros skaitiniai: A. Tapinas "Vilko valanda", D. Mitchell "Debesų atlasas", "Literatūra ir menas", "Šiaurės Atėnai"




Sveiki,

Vasara yra nuostabus išradimas. Namuose galima vaikščioti vilkint apatiniais, glaustytis prie sofos, rašomojo stalo kėdės, mirkti vonioje, prisidegti žvakių, žiūrėti filmus iki saulės patekėjomo... Daug dalykų, bet tikriausiai vienas didžiausių malonumų yra skaitymas. Štai mano stalą papuošė dvi puikios knygos (tikiuosi, kad puikios!) – Andriaus Tapino „Vilko valanda“, kurią jau seniai geidžiau perskaityti. Šiandien sužinojau, kad ji buvo apšlapinta ir viešai sudeginta referendumo „už lietuviškos žemės išsaugojimą“ gerbėjų, mat, ponas Tapinas pasisakė prieš šį referendumą. 

David Mitchell „Debesų atlasas“ – tai labai ilgai laukta knyga. Tiesiog viena geidžiamiausių šių metų naujų knygų ir ji yra ant mano stalo! 

Na, ir vėl grįžtu prie savo literatūrinių savaitraščių. Vienas labiausiai aptarinėjamų internete „Literatūra ir menas“ numerių. Bei, žinoma, „Šiaurės Atėnai“ – visada pasižymintys kokybe turinio atžvilgiu. Gerai, einu plauti langų, o vėliau į vonią su savaitraščiais. Gražaus prasidedančio savaitgalio!

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą