2014 m. gegužės 29 d., ketvirtadienis

Šios dienos daina: Lana del Rey "Shades of Cool" ir "West Coast"





Sveiki,

Šiemet, birželio mėnesį, pasirodo naujas Lanos del Rey albumas „Ultraviolence“. Po neįtikėtinai sėkmingo jos albumo „Born to Die“ (2012) Lana del Rey galutinai įsitvirtino kaip savita, unikali muzikos atlikėja ir atrodo šiek tiek keistoka tarp pop princesių, karalienių ir primadonų bei visokių divų. Man iki šiol yra paslaptis šios atlikėjos populiarumo receptas, nes kitokia muzika turi dažniausiai daug siauresnio rato klausytojų, o tokią muziką kaip Lana del Rey dainuojančių ir išleidusių ne vieną CD yra ne vienas ir ne penki, tačiau Lana del Rey pasiekė populiarumo aukštumas – tą puikiai rodo jos koncertais, albumų pardavimai ir vaizdo įrašų peržiūros YouTube kanale.

Šiandien noriu pristatyti ir pasidalinti pačia naujausia Lanos del Rey daina, kuri pasirodė vos prieš kelias dienas – „Shades of Cool“, kuri yra antroji oficialiai paviešinta daina iš būsimo albumo. Pirmoji – „West Coast“ manęs kažkaip iškart nepatraukė, nors turi taip pat savo įdomių ritmų ir balso skambesių. „West Coast“ jau buvo paleista į rinką ir klausytojai spėjo įvertinti naujausią kūrinį. Rusijoje ši daina tapo numeris pirmas. 4 vieta Belgijoje, 3 – Graikijoje, 12 – Ispanijoje, 18 – Italijoje, 17 – Britanijoje ir pan.

Daina „Shades of Cool“ – suskamba naujomis tonacijomis, kuri primena vaidilučių vaitojimą, turi sakralumo gylį ir šiaip tinka klausytis tam tikroje aplinkoje ir nuotaikoje, grįžtant į 6–7 dešimtmečius.
Visai galimas daiktas, kad 2014 metais tai bus vienas geriausių išleistų albumų.

Pasiklausykime šių dainų:

„West Coast“:


„Shades of Cool“:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą