2014 m. balandžio 25 d., penktadienis

Filmas: 'Baimės įlanka" / "The Bay"




Sveiki, siaubo kino mėgėjai,

Prieš kelias dienas teko regėti dar vieną siaubo filmą – vėl ir vėl jie sugrįžta į mano žiūrimų filmų aktyviąją zoną. Teko pamatyti filmą „Baimės įlanka“ (angl. The Bay) (2012).

Kadangi neturiu šiuo metu laiko daugiažodžiauvimui, tai pasakysiu trumpai ir aiškiai apie šį filmą – nepatiko ir nepaiko beveik jokio ryškesnio įspūdžio. Nuobodu. Aišku, kai žiūrėjau, tą akimirką lyg ir viskas buvo gerai, tačiau po seanso nieko neliko, nei emocijos, nei pamąstymų. Totalus komercinis filmas su trupučiu moksliniu elementu apie įlankoje įsiveisusius parazitus, kurie įsiskverbia į gyvųjų kūnus ir ima ėsti gyvą žmogų.

Filmas panašus į „Epidemiją“, tik jis nufilmuotas, kaip jau tapo populiaru ir šabloniška, mėgėjiška kamera. Niekas nebestebina, nenustebina, nebaugina. Nuobodu ir beprasmiška, tik gailiuosi, kad neskyriau laiko geram filmui, o žiūrėjau šį šlamštą. 

Mano įvertinimas: 3.5/10
Kritikų vidurkis: 65/100
IMDb: 5.6



Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Rekomenduoju užmesti akį į You're Next (2011) . Po ilgos pertraukos (senokai kokį siaubo filmą teko žiūrėti) vakar nusprendžiau pažiūrėti šį ir nenusivyliau. Aišku, prikibti įmanoma, bet visai smagus, ypač jei patinka tokio tipo filmai kaip Strangers, Funny Games (aišku, su šiuo daugiau/mažiau šedevru nėr ko lyginti, bet vis tiek) ir pan.

    AtsakytiPanaikinti