2013 m. gruodžio 24 d., antradienis

Su šv. Kūčiomis ir Kalėdom - sveikinimai!




Sveiki, brangieji,

Štai dar vieneri metai... Ir vėl Kalėdos, ir vėl Kūčių vakaras. Man šie metai buvo persitvarkymo ir naujos rikiuotės pradžia, naujo etapo, Renesanso pradžia. Kur kas geresni ir sėkmingesni nei 2012 – ieji, tačiau taip pat pareikalavę nemažai ištvermės, susitelkimo ir naujų savęs patikėjimo resursų. Visgi džiaugiuosi šiais metais. Būtent šiandien sėsdamas pas mamą prie Kūčių stalo galvosiu apie šiuos stebuklingus persitvarkymo ir permainų metus kaip apie naujas galimybes, kuriomis privalau pasinaudoti, galvosiu apie žmones, apie draugus, artimuosius, pačius pačiausius. Jie visada yra kažkur šalia. Tai nuostabu.

Tikiuosi, kad ir Jums Kūčių vakaras bus savo bendrystės su viskuo, kas egzistuoja, apmąstymo pradžia, galiausiai kažkoks tylus ir gilus džiaugsmas, kad užtenka tiek, kiek yra šalia tavęs – juk kartais daugiau ir nereikia. Čia ir dabar. Ir tai yra nuostabu.

Negalvoju apie dovanas, nes jų nedovanoju, geriau padovanosiu savo laiką patiems pačiausiems, padovanosiu mintį ir šypseną. Man nė kiek negaila negauti nė vienos dovanos, nors jų šiemet neišvengta, bet žinau, kad nėra didžiausio džiaugsmo nei suteikti kažką kitam, nei pačiam gauti. Tad linkiu nesikrimsti, o tiesiog atiduodi save kitiems, nes tik taip šiandien matau šio pasaulio, gyvenimo ir savęs įprasminimą. Galų galiausiai, kas mes esame vieni be kitų, jei ne dovana, kartais sunki dovana, tačiau tik nuo mūsų pačių priklauso, kokie mes – džiugūs ar paniurę. Linkiu atrasti ramybę, susitaikymą su savimi, pasauliu ir galiausiai visa Visata. Būkite sveiki ir NEBIJOKITE BŪTI GERI SAU IR KITIEMS. 

Su šypsenomis ir geriausiai linkėjimais –
Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. :) Perskaičiau ir pajutau , sklinda šiluma laimingo žmogaus , suradusio save , ir to linkinčio kitiems ! Nors nemanau , kad 2013m buvo lengvi , bet visada gerai nuteikia optimizmas , noras padėti kitiems . O juk iš tikrųjų , kartais tereikia padrąsinančio žodžio , šypsenos . Gera dovana šypsena - tad ačiū už šysenas ir palinkėjimus - buti geriems ir to nebijoti !
    :) :) :) -čia mano šventinė dovana
    LACRIMA HELIADAE

    AtsakytiPanaikinti