2013 m. gruodžio 22 d., sekmadienis

Šios dienos daina: Natalia Oreiro "Todos Me Miran"




Sveiki,

Šiandien „Šios dienos daina“ rubrikoje svečiuojasi mūsų kraštuose jau šiek tiek primiršta argentiniečių aktorė ir dainininkė Natalia Oreiro, kuri šį mėnesį, prieš pat Naujuosius, kaip tik daro muzikinį turą po Rytų Europą. Atlikėja kaip visada buvo audringai sutikta Rusijos estrados, taip pat atlikėja svečiavosi kaimyninėje Lenkijoje, kur Varšuvoje pasitiko patys aistringiausi jos gerbėjai. Regis, atlikėja vėl grįžta į muzikinį pasaulį, kurio lyg ir buvo atsisakiusi dėl vaidmenų kine ir motinystės atostogų. Rusijoje ji ant scenos atsivedė ir savo kelerių metų sūnelį ir atliko dainą visų gerbėjų akivaizdoje...

2002 metais buvo pasirodęs jos albumas „Turmalina“ – tai trečiasis ir kol kas paskutinis atlikėjos studijinis albumas, parduotas beveik 2 milijonų tiražu. Kol kas nekalbama apie ketvirtą atlikėjos albumą, bet atlikėja vis drąsiau ir drąsiau pasirodo su naujomis dainomis, viena iš tokių, kuri nuskambėjo naujausiame jos seriale „Solemente Vos“ daina – „Todos Me Miran“ (Visi mane nužiūri). Šiai dainai taip pat sukurtas įspūdingai seksualus vaizdo klipas, kuris patvirtina, kad Natalia Oreiro ne tik, kad nekita pasenti, bet atvirkščiai, ji pulsuoja savo moteriškumu, įspūdingomis po gimdymo susigrąžintomis kūno formomis. 

Naujo stiliaus daina pulsuoja roko atgarsiais, Lotynų Amerikos ritmais, elektroninės gitaros garsais. Daina gal ir nepatiks kiekvienam, bet dėka puikaus vaizdo klipo ir skambumo, man ši daina tiek vizualiai, tiek garsais vis labiau ir labiau patinka, todėl dalinuosi.

Natalia Oreiro – Todos Me Miran


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą