2013 m. gruodžio 17 d., antradienis

Atsigręžus norisi kažko įdomesnio




Sveiki visi,

Paskutiniu metu jaučiuosi kuo nuostabiausiai dirbdamas. Kelerius paskutinius metus bijojau rudens pabaigų ir žiemos, nes jie man pasirodė gniuždantys ir nepakeliami. Juk žinot, kai trokšti dar sulaikyti saulės spindulį, dar pabūti ilgesnėje dienoje. O dabar žiūrėk, aušta ir temsta ant penkių pirštų valandų amplitudėje. Šviesos ilgesys, saulės ilgesys, žalumos būdavo beribis, o dabar net nepajutau, kaip atėjo gruodžio pabaiga. Na, dar ne pabaiga, bet tuoj tuoj... Tikrai nepajusiu, kaip pasibaigs metai. Ir nebijau, kad laikas slenka taip greitai, nepastebėjau, kad viskas taip greitai. Gruodis? Jau? Taip greit? Slenkantys darbai tiesiog ištrynė mane nuo laukimo. Nieko nelaukiu. Gyvenu ir esu tuo patenkintas, tik...

Šiandien pagavau save sekundei, kad taip einant per gyvenimą, nepajusi, kaip prabėgs ištisas dešimtmetis, nebeprisiminsi, ką veikei prieš dvi žiemas. Ir nežinau, kas geriau, ar eiti ir nejausti laiko, nejausti, kaip sensti, kad bėga laikas ir nesimėgauji jaunu laiku, kuris pasibaigs, ar sėdėti ir apgailestauti, jog laikas taip slenka sunkiai ir kiekvieną akimirką tavęs vis mažiau liks linijiniame laike? Aišku, apgailestauti tikrai neverta, tačiau manęs neapleidžia įtarumas, kad toks skubėjimas per darbus, tikslus link kažko gali pasibaigt kaip baterija „Sirijus“. Kuo viskas pasibaigs atsigręžus paskutiniojoje? Tikiuosi, kad ne koks furgono buferis! Che. Tebūnie kas nors įdomesnio.

Jūsų Maištinga Siela

3 komentarai:

  1. :) Tai kad mūsų visų gyvenimas baigsis , kaip baterija "Sirijus ", o kaip gyvenam priklauso nuo to , kam mes teikiam pirmenybę , kokios mūsų vertybės.Sakoma -viskam savas laikas ; vaikystė , jaunystė , branda ...Užkliuvo tik frazė "nieko nelaukiu " , :) bet po to sekė "gyvenu ir tuo patenkintas ' .:) tad ir gyvenkim savo gyvenimus , ar gi , taip svarbu , kas į mus atsigręž paskutiniojoje ,man tai nesvarbu - gali būti ir furgono buferis :) SĖKMĖS
    Lacrima Heliadae

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkui už nuomonę. Tiesiog gal tas inpusas tai parašyti kilo labiau iš to, kad žvelgiant iš šiandienos savo taško į nueitą atkarpą norėtųsi matyti daugiau nuveiktų dalykų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. :) Kažkoks protingas žmogus pasakė: gyvenimo prasmė tokia , kokią mes jai suteikiam , na , ji man patinka . Kaip suprantu , Jūsų gyvenimo kredo - kuo daugiau nuveikti , įprasminti save , net mirtis turi būti prasminga . Viskas gerai , nieko čia blogo , man patinka jaunatviškas maksimalizmas .Tenoriu pasakyti , kad mes is tiesų gyvenam kiekvienas pagal savo standartus, o Jūsų energijos užtektų dar keletui žmonių , to ir linkiu ateinančiais metais .Palinkėsiu ir toliau rašyti savo pamąstymus , man jie patinka .Metų tokių , kokių norite !
    LACRIMA HELIADAE
    :)

    AtsakytiPanaikinti