2013 m. balandžio 19 d., penktadienis

Rytis Zemkauskas ir tikrasis kinas "Snobo naktis" sugrįžta į televiziją!


Sveiki visi,
Visiems, kurie dar turi televizorius veikiančius, juos naudoja arba tiesiog laukia puikios progos nuvalyti dulkes ir jį įjungti, pasirodė puiki žinia! Į televiziją grįžta „Snobo kinas“, kuris nutrūko prieš trejus metus – gyvavimo metai (1997 – 2010). Daugelį metų per LNK Rytis Zemkauskas pristatydavo gerą, kokybišką ir prasmingą kiną, kurio laukdavo daugelis ištikimų kinomanų, tačiau laikai praėjo ir LNK visai nusivažiavo ir, nors kiek kultūringesnes laidas, pašalino ir išstūmė vardan reitingų. Bet šįkart „Snobo kinas“ atgimsta kartu su Ryčiu Zemkausku per TV1 kanalą ir kiekvieną penktadienį 23 valandą jus sveikins naujas, kokybiškas ir įdomus kino filmas, dėl kurio verta nemiegoti.
Aš pats asmeniškai prisimenu tuos laikus, kada „Snobo kinas“ eidavo, tačiau man jo neleisdavo žiūrėti, kadangi mano šeima manydavo, kad tai kinas suaugusiems, todėl atsilikau ir tik vidurinės pabaigoje atradau snobo kiną iš naujo.
Ryčio Zemkausko buvo paklausta, kokius filmus ketina rodyti artimiausiu metu ir TV laidų vedėjas atsakė, kad artimiausiu metu ketinama parodyti „Uodega vizgina šunį“ (1998), „Tarp dviejų mylimųjų“ (2008), „Persikėlimas“ (2009) bei vieną naujausių kino filmų – „Optimisto istorija“ (2012). Nusimato labai šaunių seansų – nepraleiskite!
Tiesa, ar tik nebus sunkoka, kad dabar kinas labiau žiūrimas internetu ir be jokių reklaminių trukdžių?
Snobo kiną“ Rytis vadina kino reklama. „Snobo kinas“ – tai kaip Woody Allenas. Lyg ir viskas sumodeliuota komerciškai, bet visada jauti esant ir „antrą dugną“ ir jį smagu atrasti. Puikus šūkis „Snobo kinui“ – „Smagu atrasti“.
Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą