2013 m. balandžio 15 d., pirmadienis

Kaip parsisiųsti iš "Youtube" klipą, dainą, albumus, (video klipus, dainas, mp3 formatu ir ne tik)?




Sveiki visi,

Kaip parsisiųsti iš „Youtube“ kanalo vaizdo įrašą ar mp3 formato dainą? Tai labai paprasta! Tiesą sakant, nelabai domėjausi šiuo dalyku, bet dabar naudoju pačią paprasčiausią programėlę, kurią siūlo naršyklė Mozilla Firefox. Anksčiau naudojau tokią programėlę „Songar“, kurion įvesdavau dainos pavadinimą arba įmesdavau „Youtube“ „link‘ą“ ir parsisiųsdavau, tačiau Mozillos siūloma programėlė daug patogesnė ir greitesnė. 

Kaip tai padaryti? Ogi labai paprasta. Tereikia turėti Mozilla Firefox naršyklę, o jei neturite, tada įeiti į www.mozilla.org puslapį ir parsisiųsti ją, bet jeigu jau naudojate, tai tiesiog atsidarykit šią naršyklę, įeikite į „Tools“ (liet. Lentelės), tada paspauskite ant „Add-ons“, tada jums atsidarys naršyklėje puslapis, kur galima gauti įvairių papildomų programėlių jūsų naršyklei. Aukštai viršuje bus mažytis paieškos langelis (Search all add-ons) t.y. ieškoti programėlių, ten įrašykite „easy youtube dowloader“ ir paspauskite „enter“. Na, ir jums atidarys programėles, tikriausiai tai bus pati pirmoji programėlė (žiūrėkit pagal „Youtube“ ikoną-paveiksliuką), kurią labai paprastai suinstaliuosite paspaudę prie jos dešinėje „instal“. Po instaliavimo, kuris trunka keletą sekundžių, jums išmes puslapį, kad viskas jau baigta ir su informacija, ką galite nuveikti su programėle – išjunkite jūs tą puslapį, nueikite į „Youtube“ kanalą ir atsidarykite kokią nors dainą – prie „like“ ir „dislike“ mygtukų jums atsiras pailgas papildomas mygtukas „download“ (parsisiųsti), jį išskleidus pasirenkate, kokį norite formatą – mp3, ar video (atitinkamai galima ir kokybę rinktis) ir siunčiatės išsaugodami failą, kur jums patogiausia.

Parašiau labai paprastai ir su didelėm smulkmenom, bet tikiu, kad jūs tai „pagausite“ kur kas greičiau, o dėl viso pikto, įmetu dar ir anglišką variantą, kad suvoktumėt, kaip tai atrodo. Patikėkite, paprasčiau nebūna.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą