2013 m. balandžio 19 d., penktadienis

Filmas: "Senmergės" / "Bachelorette"


Sveiki visi,
Filmas „Senmergės“ (Bachelorette) (2012 m.) vėl mane privertė juoktis iki susiraitymo! Tai be jokios abejonės vykusi, sodri ir pilna netikėtumų komedija! Nors kritikai į šią juosta ir šnairavo šiek tiek, bet sulaukė ir palankių įvertinimų. Žinote, pasakysiu labai trumpai – šis filmas vienas juokingiausių matytų šiais metais! „Senmergės“ man priminė „Sunokusių pamergių“ ir „Pagirios Las Vegase“ hibridą, o ir juokeliai, kad ir primityvūs, vis tiek verčia šiepti dantis. Žinoma, filmas dar priminė ir žiauriai juokingą „Parduotuvių maniakės išpažintį“ – tiesiog juokeliai sukalti lyg ir skirtingų režisierių, bet braižas yra labai panašus, beveik identiškas.
„Senmergės“ – tai pasakojimas apie keturias geriausias mokyklos drauges, kurios susirenka į apkūniausios vestuves ir tampa pamergėmis, tačiau jos užsimano „pasitūsinti“ ir prisiuosto kokaino, tada ima ne tik darkyti nuotakos išvakares, bet ir kurioziškai bando atitaisyti padarytą žalą. „Kokso kekšės“ visą naktį dirba kaip bitutės, kol nuotaka miega, trankosi po miestą, taiso suknelę ir dar sprendžia asmenines problemas – tai įtempta, chaotiška ir be proto linksma komedija. Klausimas – o kuo gi viskas pasibaigs?
Superinis aktorių kolektyvas! Kirsten Dunst atrodė puikiai ir net nesitikėjau išvysti ją tokio tipažo kine, tačiau jai visai tiko. Lizzy Caplan buvo netikėtas atradimas. Na, o Isla Fisher jau įpratome nuolat matyti panašiose komedijose, prisimenant „Parduotuvių maniakės išpažintį“. Filmas sodrus, spalvingas, nuotaikingas, gal kiek tiesmukas, bet man kažkodėl viskas žiauriai patiko. Gal čia mane pavasaris taip veikia? Nesvarbu, nepagailėsiu gero balo!
Mano įvertinimas: 9/10
Kritikų vidurkis: 52/100
IMDb: 5.3



Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą