2013 m. kovo 17 d., sekmadienis

Šios dienos daina: Pitbull ir Christina Aguilera "Feel This Moment"




Sveiki visi,

Vakar, Lietuvos laiku, pasirodė naujausias atlikėjo Pitbull hitas su garsia kolege ir muzikos pasaulio atstove Christina Aguilera „Feel This Moment“ (Pajausk šią akimirką; Pajausk šį momentą). Šiaip daina man jau pakankamai gerai žinoma iš pernai lapkričio – gruodžio mėnesių, kai vieną dieną praktiškai praleidau praklausydamas vien šios dainos.

Šiaip daina labai lengva, popsinė, tinkanti vakarėliams. Pitbull yra Kubos garsus reperis, kuris į savo albumus kviečiasi pačius ryškiausius Lotynų Amerikos atlikėjus. Taip nutiko ir su Puerto Riko atlikėja Jennifer Lopez. Christina Aguilera taip pat pusiau Lotynų Amerikietė – kraujas iš Ekvadoro.

„Feel This Moment“ yra daina iš septintojo Pitbull albumo „Global warming“ (2012). Daina yra grupės „A-ha“ dainos „Take On Me“ perdirbinys. Kol kas daina iTunes diagramoje pasiekė 3 vietą, o Billboard – 7 vietą. Daugelyje trečiųjų šalių topuose užima labai aukštas vietas, neblogi pasiekimai ir JAV, Europoje. Pagal pardavimus jau Australijoje singlas tapo auksiniu. Pasiklausykime:


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Kadangi nesu tokio tipo muzikos mėgėja, tai ir ši daina man nepaliko jokio įspūdžio, vienintelis geras dalykas šioje dainoje - Ch. Aguileros partija (na, negaliu aš atsispirti jos balsui). Tik gaila, kad jis eikvojamas tokioms dainoms, bet tikiuosi, kad tai tebuvo vienkartinis bendradarbiavimas su Pitbuliu...

    AtsakytiPanaikinti