2013 m. sausio 5 d., šeštadienis

Katinas Toldo neša dovanas ant savo šeimininko kapo

Katinas Toldo 



Sveiki,

Tiesiog nusprendžiau pasidalyti, kadangi atsiranda daug žmogystų, kurie galvoja, kad gyvūnai nieko nejaučia, yra be sielos, todėl juos galima sadistiškai kankinti. Jau ne kartą susiduriu su įvairia informacija apie gyvūnų meilę žmogui. Pridedu:

Nedidelio šiaurės Italijos miestelio gyventojus sukrėtė istorija apie katiną, kuris praėjus metams po savo šeimininko mirties beveik kasdien jam prie kapo atneša dovanų.

„Jis neša mažas šakeles, lapus, dantų krapštukus ir plastikinius puodelius. Visko po truputį“, – penktadienį pasakojo Renzo Iozeelli našlė, gyvenanti Montanjanos miestelyje netoli Venecijos.

„Kartais mes ateiname kartu, o kartais jis ten nueina vienas. Apie jį jau žino visas miestas!“ – kalbėjo moteris.

Trejų metų juodai baltas katinas Toldo pernai lydėjo savo šeimininką paskutinėje kelionėje į kapus ir nuo to laiko kasdien ateina čia jo aplankyti. Paprastai tokios istorijos yra pasakojamos apie šunis.

„Jis mylėjo mano vyrą. Dar daugiau! Dabar likau tik su dukra ir žentu, bet jis labai prisirišęs ir prie mūsų“, – sakė Ada.

Pasak jos, paskutinėmis dienomis, atšalus orams, Toldo ne taip dažnai eina į kapines.

„Šiomis dienomis jis daug neišeina. Dabar yra pasigavęs bronchitą, todėl daugiausia miega šalia manęs“, – kalbėjo katino šeimininkė.”

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą