2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

www.fotolog.com/rvienas (R1's): kaip padaryti - sukurti nemokamai reklamą?



Sveiki visi,

Visai neseniai, kai vėl svečiavausi Vilniuje, basčiausi Senamiesčio ir Naujamiesčio gatvėmis. Viskas atrodė vėl gražu ir tyra, Vilnius prieš kelias dienas buvo nusimaudęs po liūčių, o savo alkį nutariau numalšinti savo mėgiamoje kebabinėje, netoli Tauro kalno.

Pėdinau Tauro gatve link populiarios kebabinės, kurioje visada rasi žmonių eilėje, o nusiplūkusios kebabų gamintojos sukasi tarp salotų, lavašų ir mėsos visas darbo valandas. Niekur neskubu, alkis irgi gali būti savotiškai malonus...

Tik staiga sustojau šaligatvyje, dėmesį patraukė ant cementinių plytelių nupiešta iliuziją keliantis piešinukas, populiarus įvairių psichologų knygose. Pasirodo, nereikia reklamuoti savo internetinių puslapių mokamai, tai galima daryti ir nemokamai – tiesiog su kreidele piešiant kažką ir taginant savo puslapio nuorodą. Šįkart pasitaikė jaunojo mėgėjo fotografo puslapis www.fotolog.com/rvienas (R1‘s). Pagalvojau, gal ir savo puslapį šitaip reklamuoti – tiesiog ant cemento? Šyptelėjau ir išsitraukęs fotoaparatą nufotografavau.

Keista, tikriausiai lietūs ir šlavėjai šį užrašą jau išnaikino, bet jis liko mano fotoaparate. Argi tai ne stebuklas?

Jūsų Maištinga Siela,
Man galima parašyti: cirkininkas@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą