2012 m. liepos 15 d., sekmadienis

Serialas: "Vampyro dienoraščiai" (Vampyro dienoraštis) 4 (ketvirtas) sezonas / "The Vampire Diaries" season 4



Sveiki visi,

Šįkart pabūsiu baisus populistas ir pratęsiu kone skaitomiausią savo saite įrašų temą „Vampyro dienoraščiai“, kol dar nepasirodė pats serialas. Taip, ketvirtasis „Vampyro dienoraščiai“ sezonas jau kuriamas, tad gerbėjai gali tik prisipilti pilnas kišenes kantrybės ir laukti, laukti, laukti. Na, o aš, šen bei ten pašniukštinėjau ir nutariau pasidalyti pletkais ir savo subjektyviais komentarais apie būsimą serialo tęsinį ir jo užuomazgas.

Man asmeniškai „Tikras kraujas“ paskutiniuoju metu pranoko, perspjovė „Vampyrų dienoraščius“, o „Vampyrų dienoraščių“ reitingai JAV labai nusmuko, „Tikro kraujo“ kaip tik labai pakilo. Ir visai sutinku, nes jau trečiasis sezonas praėjo, o pagrindinė herojė Elena vis dar dūsauja ir urzgia savo katytės vibracijomis, susimakalavusi visa dėl brolių Salvatorių – Deimono ir Stefono. Kai dingo Katerina ir originalieji vampyrai išlipo iš karstų viskas, darėsi jau itin absurdiško lygio, kad sakau, gal nebežiūrėsiu – vis tas pats per tą patį – tai nužudo, tai prisikelia, tai vėl nužudo... Kiek galima visą tai vilkinti? Meilės intriga vilkinama per tuos visus siaubingus įvykius – jau vyksta ne tai, kad absurdiškas maskaradas, bet ir juokingai graudus cirkas. Kaip tie herojai dar lanko mokyklą, o po visų išgyvenimų nesėdi psichuškėse. Stiprūs nervai? Galbūt. Na, fantastika yra fantastika, tačiau trečiasis sezonas, mano akimis, pasišiukšlino, o mano dėmesio ir susidomėjimo nebeišlaikė taip, kaip anksčiau. O dar mano mylimas personažas Katerina kažkur stebuklingai dingo... Žodžiu, labai ilgai ir nuobodžiai viską vilkino, kol galiausiai pasitvirtino tai, ką jau buvau sakęs, kai pradėjo kurti trečią sezoną – viskas einama prie to, kad Elena taps vampyrė.

Ir iš tikro paskutines keturias serijas atsisėdau ir sužiūrėjau vienu atsidūsėjimu. Ir tik paskutinioji serija man labiausiai patiko, nes ji mus sugrąžino nuo pradžių – prie paslaptingos Elenos kilmės, jos autoavarijos ir viskas fainai susiliejo į gražų ir darnų pasakojimą, kas kad mirtinai užtęstą ir pilstytą iš tuščio į kiaurą – Elena pramerkė vampyrės akis ir šmaukšt – braukšt pasibaigė trečiasis sezonas. Labai taiklus žingsnis iš pačių kūrėjų, gal net sakyčiau labai rizikingas, kadangi tokią pabaigą mes matėme ir „Saulėlydžio“ sagos „Brėkštanti aušra“ pirmojoje dalyje. Panašumai, regis, tuo nesibaigs, o šį spalį, vėliau nei paprastai, Amerikoje startuos ir ketvirtasis sezonas, o lapkritį – paskutinė „Saulėlydžio“ epopėjos dalis. Konkurencija? Galbūt.




Serialo herojai

Ką gi mums žada ketvirtasis sezonas ir jo kūrėjai?

O ateinančio sezono, kas laukia, tas sulauks naujų vėjų Mistikfolse. Į šį miestą užklys naujas vampyrų medžiotojas, kuris sudrums jau ir taip neramų ir visokių žiaurybių perpintą herojų gyvenimą. Įtariama, kad naujasis medžiotojas kėsinsis ne tik į aplinkinius vampyrus, bet ir į Elenos gyvybę. Ir kaip visada – net juokinga – visi norės apsaugoti Eleną, tačiau bent kartą galės nemeluoti ir jos nehipnotizuoti. Ketvirtajame sezone atsiras nauja Džeremio Gilberto (Elenos brolio) mergina, kuri primins jam paslaptingą jo paties vaikystę, jau žinoma, kad jos vardas bus Eipril, tik kažin, kokių vėjų ji įneš ir ar padės pamiršti romanus su Viki, Ana bei pačia raganaite Bone? Taip pat ateinančiame sezone daugiau vietos bus palikta personažui Bonei, kuri ne kartą išgelbėjo herojų užpakalius. Kol kas kūrėjai ją vis „įkišdavo“ kaip sprendimo raktą, tačiau nei raganystės, nei pačios Bonės pasaulio dalies nelietė, tad ateinančiame sezone sužinosi, ką reiškia iš tikrųjų būti ragana. Taip pat nereikia pamiršti, kad herojai šiemet kaip ir turėjo baigti mokyklą, kūrėjai sunerimę, nes reikia personažus brandinti ir auginti, tad galimas daiktas, kad juos perkels ateinantį sezoną, o gal net kitą (jeigu jis toks bus) į koledžo aplinką, bet šis dalykas kol kas dar tik svarstomas. Karolina mėtysis ir blaškysis tarp Tailerio ir Meto – kaip ir nieko naujo? Kol kas tiek teatskleidžiama naujų detalių apie būsimą sezoną, tačiau įtariu, kad kūrėjai pastebėjo, jog seriale reikia itin ryžtingų ir drastiškų permainų, nes manau, kad pajuto, jog žiūrovams darosi jau nuobodu, kai juos tampo už ūsų, todėl jiems atsirūgo per reitingus.

Ką gi. Na, o kol kas pasimėgaukime prisimindami paskutiniuosius įvykius – trailer‘is pakankamai saldus, bet bent mintis aiški.

O daugiau interviu verstiniu ir šiaip informacijos galite rasti ir nuolat atsinaujinančiame puslapyje www.vampyrodienorasciai.lt


Interviu su visais aktoriais, besiruošiant 4 sezonui:


Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

3 komentarai:

  1. Myliu šita serijala!!!!! <3 ;**************

    AtsakytiPanaikinti
  2. miliu ketvirte 4 serija ji man patinka labai

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ich bin so stolz, selbstbewusst und voller Leben hier zu sein, um mein Zeugnis zu geben, ich kann einfach nicht glauben, dass mein Mann jetzt zu Hause ist und uns erzählt, wie leer er sich die ganze Zeit gefühlt hat, als er nicht da war. Er hat mich verlassen und mir nach der Scheidung starke Schmerzen zugefügt, wer hätte daran gedacht. All dieses Wunder geschah direkt nachdem ich Kontakt von Dr. Egwali bekam, für den er mir half, in meinem Ehehaus wieder zur Normalität zu kommen. Ich bin eine der glücklichsten Frauen der Welt, würde ich sagen, wir dachten, er wäre weg und würde nie wieder nach Hause kommen, bis ein Liebeszauber gesprochen wurde und die Dinge in zwei Tagen wieder normal waren, es war wirklich ein Wunder "Mein Mann bedeutet alles means an mich und meine Kinder. Ich weiß nicht, wie ich Ihnen meine tiefe Dankbarkeit ausdrücken soll, Herr Doktor. Ich kann es nur empfehlen, wenn Sie dringende Hilfe in irgendeiner Kategorie von Zaubersprüchen benötigen, da dies garantiert ist.
    E-Mail an /dregwalispellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti