2012 m. kovo 26 d., pirmadienis

Laiko greitėjimas. Kodėl mums atrodo, kad greitėja laikas?



Sveiki visi,

Ar pastebėjote, kad laikas yra kitoks, nei prieš dešimt metų? Sakote, kad senstate ir jis Jums tiesiog dėl to atrodo kitoks? Paskutiniuoju metu nieko nebespėju, nors iš tikrųjų ir nieko nedarau, tačiau laikas vis tiek labai greitai pralekia. Rodos, anksčiau reikėdavo laukti pavasario ištisus amžius, o dabar gruodis, sausis, vasaris taip pralekia tarsi keletas savaičių. Kodėl laikas pagreitėjo? Ar taip įmanoma?

Kurį laiką ėjo kliedesiai apie tai, kad laikas eina greičiau dėl to, kad viską už mus daro technologijos ir greitėjantis mūsų besivystančios visuomenės tempas. Netgi nuoširdžiai tokiems teiginiams pritariau, kadangi nebuvo kitokio paaiškinimo. Tačiau, kaip tada paaiškinti kaimo žmonėms, kurie neturi nei interneto, nei viešųjų transporto spūsčių, darbo ofisuose ir t.t., bet netgi jie man tvirtina, kad tas laikas kažkoks kitoks, jis per greitai eina.

Iš tikrųjų norėjau pasidalyti tokiais neįtikėtinais atradimais, kuriuos perskaičiau ir supratau, kad jie atitinka tai, apie ką aš kalbu jau seniai – žemės transformacijos laikas. Mes galime užsimerkti ir būti tyloje bei sakyti, kaip ramu ir gera, nors aplink mus laksto neįsivaizduojamu greičiu įvairiausios radijo, internetinės ir mobiliojo ryšio bangos nešančios informaciją. Mes jų nematome, bet žinome, kad jos nuolatos visur smelkia. Manome ir žinome, skirtingos sąvokos, tačiau žinojimą įrodo, nes mes tais prietaisais naudojamės be laido... Taigi erdvėje egzistuoja ir dažnis, kuriuo keliauja šios bangos. Dažnis susidaro iš Žemės magnetizmo, nuo jo priklauso dažnio „tankis“, jeigu būtų galima taip pasakyti. Žmonija eina į penktą matavimą, Žemės dažnis, kurį sukelia magnetizmas, jeigu taip galima pasakyti, per dešimtmetį padvigubėjo ir žaibiškai auga pagaudamas pagreitį, tai įrodo ir patys mokslininkai. Taigi kiek Žemei reikia magnetiškai (čia kalbu labai siaurai) evoliucionuoti, kad pakeltų dažnį t.y. nebetektų trimačio lygmens? Suprantate, penktoji dimencija yra visai šalia, mes esame kaip bangos, mūsų realybė tokia, bet ji keičiasi kartu su mūsų planeta, norime to, ar ne.

Ir štai kas vyksta, kai dažnis greitėja? Mes prie jo taikomės, kiek tik įmanoma, taikosi mūsų organizmas, tačiau ar įmanoma pereiti mums, žmonėms, į kitą dažnį su fiziniu kūnu, lieka paslaptis, tačiau šaltiniai sako, kad taip, bet ne visiems, bet apie tai pakalbėsiu kitą kartą. Iš esmės dėl dažnių pokyčių, kurie kyla, trumpėja laikas. Taip, jis lyg ir fiziškai, pagal valandas ir smėlio birimo distanciją lyg iš esmės yra toks pats, koks buvo prieš šimtą metų, tačiau jis pakito dažnyje, mes patys pakitome, todėl para, kuri turėjo 24 valandas, dabar šiuo metu beturi intervale 13 valandų, o gal ir mažiau. Tai ką anksčiau dvigubai galėjome nuveikti per parą, dabar tegalime nuveikti tik pusę to. Sakysite tai neįmanoma? Ir dar kaip įmanoma, nes laikas, net pagal Einšteiną yra spiralinis, ne linijinis, o aukščiausiuose plotmėse toks dalykas kaip laikas iš vis neegzistuoja. Tad kuo toliau, tuo laiko mažės, bent jau iki pakylėjimo ar bent perėjimo, vadinkite kaip norite. Tai pamąstymas, kurį galite priimti kaip vieną iš versijų arba galite priimti kaip visišką absurdą, čia Jūsų teisę rinktis.

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą