2012 m. vasario 3 d., penktadienis

Filmas: "Pamergių kerštas" / "Revenge of Bridesmaids"



Sveiki visi,

Vakar kaip tik užsinorėjau kokios nors bukos komedijos. Facebook‘iečiai man parekomendavo „Pamergių kerštas“ (Revenge of Bridesmaids) (2010 m.) Taigi eilinė amerikietiška komedijytė apie dar vienas vestuves... „Nuotakų karai“, „Sunokusios pamergės“ ir t.t. Tai papildymas dar vienu filmu į tokių filmų bumų. Šiaip tikrai vidutiniška komedija. Tikėjausi iš tikro daugiau juokų, vietomis pasijuokiau, nors vietomis nesupratau kam toks nuobodus ir banalus siužetas. Tikriausiai pagrindinis trūkumas – meksikietiška meilės istorija amerikietiško filmo versijoje. Kvailas ir bukas vyras, bet pavojingai gražus, nutaria vesti skurstančią merginą, nes ši pasakė, kad yra nėščia, tad palikęs savo mylimąją jau ruošiasi vestuvėm su apgavike. Vaikystėje teko matyti tokių serialų, jos padarė traumą – juokauju, tačiau filmo siužetas nukaltas būtent iš tokių banalių polių!

Filmą gelbsti gerą ir blogą darančios pamergės – komedijinė porelė. Tiesa, tikėjausi, kad jos šiek tiek daugiau prikrės vestuvėse šunybių, kadangi filmo pradžia daug žadanti, tačiau viskas pakankamai „normaliam stovy“ vystosi ir daug kas nuspėjama. Iš tikro net nežinau, kodėl rašau atsiliepimą apie šį filmą, nes jis man toks net nežinau, tikrai ne geriausia matyta komedija apie vestuves... Kažko man trūko – gal maksimalaus šarmo, visiško kvaitulio, dar didesnio absurdo, kaip tai būna tarkim „Pagirios Las Vegase“ ir t.t. Nematytos naujos aktorės lyg ir tinka šiam žanrui.

Prie lengvo alaus ar šiaip popcornų, o gal žiūrėti viena akimi ir dar rašinėtis per skype, tikrai šis filmas tinka. Šiaip tikrai nesužavėjo, tačiau buvo tinkama nuotaika ir atitinkamas filmas. Galbūt kažkam ir labai patiks, ypač komedijų gerbėjams ir šiaip, kai norisi, kad kažkas pakeltų ūpą!

Mano įvertinimas: 6/10 
IMDb: 6.1



Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą