2011 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Maištinga Siela Jus kviečia vienytis ir keistis



Sveiki visi,

O laikas nenumaldomai lekia ir jaučiu, kaip viskas aplinkui keičiasi. Keičiasi mano lankytojai, keičiuosi aš ir tos žinios, kurios ateina pas mane – senosios pasimiršta, o tai, kas buvo svarbu, tampa nebe taip svarbu.
Nežinau net nuo ko pradėti. Gal nuo to, kad laikas keistis. Visai neseniai buvau priėjęs aklavietę, nebepatiko mano dabartinis gyvenimas ir visa kita. Tikriausiai tai išgyvena kiekvienas žmogus, gyvendamas gyvenimą. Ateina laikas ir prieini liepto galą ir būtent tada supranti, jog laikas pasirinkti – toliau būti užsimerkusiam ir nieko nematyti arba... keistis. Taip, pokyčiai...

Manau, kad atėjo keistis ir „Maištingos Sielos“ saitui. Kasdien čia Jūsų apsilanko nuo 750 iki 1100 lankytojų. Vieni per paieškos sistemas, kiti šiaip ieškodami informacijos apie knygas, apie pamatytus filmus ir kitus dalykus. Mano saitas visus tris metus buvo sutelktas į tą kultūrinį žmogaus sluoksnį ir paskutiniuoju metu pajutau, kad nuo to tolstu. Ne, nesakau, kad čia daugiau niekada nebebus rašoma apie matytą filmą ar perskaitytą knygą, tiesiog jaučiu poreikį fundamentaliai atnaujinti dedamą informaciją.

Keičiu ir šio blogo išvaizdą, kadangi to prašė kai kurie mano lankytojai, skųsdamiesi, kad jiems sunku skaityti raides tamsiame fone. O ir pats jaučiu poreikį pašviesinti, išgryninti šį saitą ir suteikti jam daugiau prieinamumo „alkanoms sieloms“ arba, kitaip sakant, nerandančioms ramybės. Prieš tris metus tik „ant juoko“ sukūriau šį saitą ir net nesitikėjau, kad tiek daug į jį kalbėsiu, kelsiu informacijos... Tąkart visai netikėtai kilo pavadinimas – „Maištinga Siela“ – kiek žinau, lyg ir buvo rodomas kažkoks serialas ar kažkas panašaus, bet pavadinimas tikrai gimė ne iš to – bet tikriausiai tai buvo nulemta, nes Siela išlieka visada, net ir po žmogaus mirties. Šventai esu įsitikinęs, kad yra reinkarnacija. Galbūt iš to kultūrinio klodo labiau pajutau poreikį pereiti prie dvasingumo. Išmokau vieno – dvasingumas niekada negali ir neturi būti pagrindinis žmogaus tikslas, nes dvasingumas taip kaip ir religija yra tik įrankis pasiekti Meilę Dievui, Visatai, Pasauliui, vadinkite kaip tik norite, bet taip yra.

Permainos būtinos kur kas gilesnės, nei galvodavau iki šiol. Taip, menas buvo tarsi kažkoks menkas krustelėjimas, parodymas, jog egzistuoja ir žmogaus dvasia, kuri yra ir turi būti laisva tarp tų brutalių karjeristų, finansininkų, bankininkų ir kitų pareigų, kurie priklauso tai pačiai vergovinei konkurencingai sistemai. Galiausiai reikia eiti giliau, nes menas man tampa per silpnu pamatu atsispyrimui nuo dugno ir gyvenimui...

Keista, ar pastebėjote, kad per paskutiniuosius 7 – 5 metus Lietuvoje nuo įvairiausių ligų mirdavo siaubingai daug meno žmonių – Miščiukaitė, Kernagis, Ivanauskaitė ir t.t. Pasaulyje lygiai tas pats, o Maiklas Džeksonas buvo viso to viršūnė. Ir aš visada galvodavau, kodėl iš mūsų išeina šviesūs ir nuostabūs žmonės? Na, kodėl ligos ir nelaimės juos kaip su rykšte? Šiais metais viskas pakrypo ir pasikeitė – miršta valdžios žmonės, vadinamos, „stambios žuvys“. Paskutiniuoju metu mirė Šiaurės Korėjos diktatorius, Venesuelos prezidentas, Čekijos prezidentas, sušaudytas Gadafis ir sąrašą galima tęsti ir tęsti. Lietuvoje taip pat skęsta ir miršta „stambios žuvys“ susijusios su Seimu, bizniu, energetikos verslu ir t.t. Galite mane laikyti naiviu, jei netikite statistika ir faktais, bet Pasaulyje nėra ir nebūna atsitiktinumų, viskas vyksta pagal dėsningą planą.

2012 metai ir tai, kas mūsų juose laukia, manau, yra būtent politinės ir kapitalistinės santvarkos žlugimo apogėjus. Viskas subtiliuosiuose lygmenyse jau nuspręsta, bankų era pasibaigė, jų laikas jau baigėsi ir žmonėms, tikriems žmonėms, kurie slepiasi už paskolų naštos, sunkių darbų, kad sudurtų galą su galu, tie žmonės turi išlįsti į dienos šviesą... Kitaip jau nebebus, tikėkite tuo.

Taip, teisingai, jau įspėjote mano saito permainas. Jos bus apie tai ir apie tai, kaip tam pasiruošti. Stebėsiu mūsų ir pasaulinę žiniasklaidą, darysiu čia savas išvadas ir dalysiuosi su Jumis. Taip pat ketinu daug kalbėti apie savo asmeninius ir kitų žmonių dvasinius potyrius, versti tekstus iš anglų ir kitų kalbų, tad kviečiu ir Jūs prisijungti prie manęs ir suteikti žmonėms kitokią prasmę ir suvokimą apie tai, kas vyksta su mumis ir pasauliu. Mielai kviečiu man rašyti, siųsti savo verstus ar rašytus tekstus, ir publikuoti juos čia. Nuo dabar noriu suburti komanda, noriu tikėti, kad trys metai „šiokios tokios kultūrinės“ sklaidos nepraėjo veltui ir čia, ir dabar rasis draugų ir kompanionų, bendraminčių, kurie norės ne tik bendrai rašyti šį blogą, bet ir daryti susitikimus, pokalbius ir kažką nuveikti gero kitų ir savo labui... Atveriu duris Jums visiems į Maištingos Sielos saitą, nes pagaliau tikiu, kad susivieniję esame galingesni, geresni ir vieningesni.

Tikiuosi, kad šios permainos Jus pasieks taip pat, todėl kviečiu tai daryti kartu.


Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com 


Su Meile
Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą