2011 m. spalio 21 d., penktadienis

Filmas: "Stounas"

Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti kino filmą „Stounas“ (Stone) (2010 m.). Vėl labai smarkiai užsigeidžiau pamatyti ką nors su Milla Jovovich. Ir šį kartą į akiratį pateko vienas naujausių jos darbų – „Stounas“. Žinot, tai filmas, kuris pasakoja vieną psichologinę istoriją apie vienos bylos nagrinėjimą, į kurią įsinarplioja jauna pora ir pagyvenusi pora. Čia narpliojami moralės klausimai ir t.t. Kai kas šį filmą labai gerai įvertino kaip psichologinį trilerį, drįsčiau paprieštarauti. Man kaip tik čia psichologinės įtampos ir intrigos pritrūko. Jeigu psichologiją mes vadiname tik motyvuotą ir logiškai pagrįstą įvykių ir reakcijos seką, tada taip, bet psichologinio tvirtumo, vingrumo ir netikėtumo labai šiame filme pritrūko.

Belieka pagirti gerus aktorius. Denis de Niro čia šįkart buvo geriausias, jo pagrindinis vaidmuo nedavė suklupti, o ir Milla Yovovich pasidarbavo puikiai, bet kartu šiek tiek ja nusivyliau. Kodėl ji ir vėl pasirinko tokį vaidmenį? Kelerius metus atgal, ji puikiai suvaidino „45 kalibras“ ir ten istorija buvo kur kas įdomesnė ir įspūdingesnė, o ši man, perdėm, nuobodi. Negi Jovovich negalėjo kažko naujo pasirinkti? Ir vėl tos besidulkinančios kalės įvaizdis, kuris prasideda su korumpuotu pasauliu ir galiausiai pati visus apvynioja aplink pirštą. Nuobodu. Matyta. Daug bereikšmių šiame filme dialogų, kurie mažai atskleidė pačių herojų charakterius, nors vietomis buvo tikrai ir neprastų bei įdomių vietų.

Man regis, šis filmas labai jau topinis, nieko naujo per daug jame nepamatysite tik pačius aktorius, kurie savo darbą atliko gerai. Tipinė režisūra ir scenarijus pavertė šį filmą tik vidutinybe. Deja, iš esmės nieko neprarasite, jei šio filmo ir nepamatysite, bet galbūt kažkam bus įdomu.

Įvertinimas: 6.3/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą