2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Gracia Baur "Never Been" ir "Run and Hide"

Sveiki visi,

Visai neseniai prisiminiau seną gerą savo rubriką „Šios dienos daina“, taigi noriu labai trumpai pristatyti Vokietijos dainininkę Gracia Baur ir jos dvi dainas „Never Been“ ir „Run and Hide“.

Gracia Vokietijoje išgarsėjo apie 2003 metus, kai tapo labai populiari po vieno organizuoto muzikinio šou per televiziją. Nuo to karto mergina buvo mėgstama vokiečių publikos ir visų roko gerbėjų. 2005 metais Gracia ryžosi sudalyvauti „Eurovizijos“ konkurse ir netikėtai laimėjo atrinką ir atstovavo savo šaliai su daina „Run and Hide“, tačiau ši daina nežinia dėl ko, buvo beveik nepastebėta. O gaila, nes kai pirmą kartą išgirdau ją atliekant, maniau, kad ji bus tarp favoritų, tačiau Vokietija su šia daina liko pačiame gale. Tai labai keistas dalykas, nes Lenos „Eurovizinė“ daina nėra stipresnė.

Gracia Baur išleido keturis studijinius albumus, o žymiausi albumai yra „Passion“ (2005 m.) ir „Intoxicated" (2003 m.) Gracia turi pakankamai stiprų balsą, tačiau įtariu, kad mažai turi pažinčių komercijoje ir rinkoje, nes galėtų tinkamai paruošta būti tikrai pasaulinio lygio žvaigžde. Pridedu dvi dainas, kurios kol kas labiausiai įsiminė:

Never Been

Run and Hide

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą