2011 m. birželio 28 d., antradienis

Filmas: "Operacija: Baltosios pupytės"

Sveiki visi,

Visai neseniai teko pamatyti tokią komediją „Operacija: baltosios pupytės“ (White chicks) (2004 m.). Žinot, nepaisant visų banalybių, nebeprisimenu, kada tiek daug kvatojau iš bukos puikios komedijos! Rimtai! „Žiauriai“ pakėlė nuotaiką. Nors komedija gal ir senstelėjusi, tačiau ji turi labai daug šarmo ir man kažkodėl labai priminė dar kelias seniai matytas komedijas kaip antai „Žydrasis kruizas“, „Jaunos ir karštos“...

Tai pasakojimas apie nelabai sėkmingus pareigūnus, kurie imasi atlikti operaciją prilygstančią net pačiam Šurikui. Du juodaodžiai persirengia blondinėmis pupytėmis ir surizikuoja sudalyvauti Amžiaus vakarėlyje, susitinka su senomis draugėmis ir patyria siaubingai linksmų nuotykių. Nežinau, šįkart ši komedija mane nuginklavo, buvo tikrai smagu. Sakyčiau, mano akimis, juokelių gausa pranoko „Mis slaptąją agentę“ ir pačia Sandrą Bulok.

Beveik visos komedijos būna linksmos, kai kieti vyrukai atsiduria merginų vaidmenyse ir pasijuokia iš moters ir vyrų „dalykėlių“ skirtybių. Aišku, pabaiga jau nebe tokia linksma, nes pagaliau vaikinai supranta, kaip perdėtai sunku būti moters kailyje ir ima dar labiau mylėti savo merginas, aišku, ir patys grįžta į senąjį gyvenimą. Žodžiu, finas kaip ir priklauso, toks labiau lėkštas, bet tie sukurti juokeliai, kaukės ir dekoracijos tai tikrai nustebino ir privertė kvatotis. Garbės žodis, tai paskutiniuoju metu geriausia komedija, kurią man teko matyti ir šitiek juoktis! Liaudiškai sakant, užskaitau!

Įvertinimas: 8.8/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą