2011 m. kovo 4 d., penktadienis

Lietuvos gyventojų surašymas 2011!

Sveiki visi,

Šiandien aš tai padariau! Šiandien dalyvavau gyventojų surašyme. Jūs taip pat galite tai padaryti. Pirmą kartą Lietuvoje vyksta internetinis gyventojų surašymas – www.esurasymas.lt Aišku, prie to prisidės ir vaikščiojantys surašinėtojai, kurie bandys surašyti visus Lietuvos gyventojus, kurie nespės tai per penkiolika dienų padaryti internetu arba neturės galimybių. Tik po šitų tyrimų bus aiški tikroji Lietuvos gyventojų padėtis. Pagaliau tikrai sužinosime kiek procentų emigrantų gyvena kitose šalyse, kiek gyvena pas mus ir kiek apskritai dar turime lietuvių.

Tad noriu paraginti internetu prisirašyti ir save, savo artimuosius. Nelikite abejingais! Kiek žinau, už nedalyvavimą surašymuose gresia nemenkos piniginės baudos, tad raginu ir jus iki kovo 15 dienos dalyvauti surašyme. Plano užpildymas nėra labai sudėtingas, o jeigu esate jaunas, mažai nusimanote apie savo gyvenamąjį būstą, tad siūlau surašymo blanką pildyti kartu su tėveliais. Jūsų taip pat laukia klausimai apie emigraciją, apie jūsų pinigines pajamas, veiklą, pragyvenimo lygį ir t.t. Būkite aktyvūs piliečiai! Jeigu bent nerūpi valdžia ir politika, tai bent pasisakykime, kad egzistuojame. Ačiū už dėmesį.

Kaip užpildyti surašymo blanką?

Prezidentė kalba apie gyventojų surašymą:

TV žinios apie gyventojų surašymą:

Jūsų Maištinga Siela

4 komentarai:

  1. jau prieš porą dienų tai padariau ir visus labai raginu !

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir kodėl turėčiau susirašinėti, labai įdomu?
    Dėl to, kad baudom gąsdina ?!

    AtsakytiPanaikinti
  3. man sis surasymas asocijuojasi su rimtais konstitucijos pazeidimais. ar ne per daug asmenines informacijos reikalaujama? juk visa informacija yra pasu poskyriuose ir sodroje.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vakar atsilankė labai sexuali surašinėtoja. Tai išėjo iš manęs tik šį rytą. Visą naktį surašinėjome lovoje gyventojus. Net pimpalas paskaudo.

    AtsakytiPanaikinti