2011 m. sausio 13 d., ketvirtadienis

Ir jeigu tai...

Sveiki visi,

Žinot, pasaulyje nėra kojų, kurios už tave pereitų kalnus, nėra rankų, kurios nelyg Sizifas ridentų į kalną akmenį, nėra širdies, kuri plaktų ilgiau, nėra kvėpuotojo, minties brandesnės už tavo. Žinot, nėra naktų, kurias nemiegotų arba miegotų kas nors už tave, nėra akių, kurios už tavąsias regėtų – gylį, formą, spalvas. Nėra tavo gyvenime kito suvokėjo, kuris skaičiuotų laiką savo matais, nėra žodžių, kurie nusakytų tave. Esi tik tu pats.

Lūpų pravėrimas. Akių mirksnis. Minties kraštelis. Tebūnie. Tebūnie tai aš. Jei kažkas sukūrė. Jei jau gyveni, jeigu jau netyčia įkvėpi ir iškvėpi. Ir jeigu... Tai sukurk save iš naujo. Pasijusk sukurtas ir kuriamas kiekvieną akimirką. Nėra didesnio džiaugsmo negu augti ir mylėti augant. Tai tarsi aušra, kuri po truputį tampa diena. Tu gali būti ja. Gali sukurtas būti kuriamas ir vėl.

Ir vėl... Ir jeigu tai esi tu. Esi tas, kuris esi ir tai suvoki. Suvoki savo būvimą ir kūrimo procesą. Nėra galvos, kuri galvotų už tave. Nėra instrukcijos, kuri nurodytų, kaip gyventi. Tu kuri save Dievo teptuko mostais, esi palaimintas, kad gali būti čia ir dabar. Ir jeigu... Ir jeigu tai netiesa, tai visada norėčiau, kad tai būtų tiesa.

Jūsų Maištinga Siela

3 komentarai: