2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Šios dienos daina: Christina Aguilera "Lift me up"

Sveiki visi,

Šiandien „Šios dienos dainoje“ svečiuojasi garsi amerikiečių dainininkė Christina Aguilera su daina „Lift me up“. Ši dainininkė praėjusio dešimtmečio pop dievaitė iškilo kartu su Britney Spears ir kitais tos kartos dainininkais, kurie, galima sakyti, iki šiol valdo muzikos industrijos pasauly. Paskutiniuoju metu Aguilera aktyviai grįžinėja į Olimpą iš motinystės atostogų. Šiais metais pasirodęs albumas „Bionic“ susilaukė tik vidutinės sėkmės, tačiau Aguilera grįžo su nauju įvaizdžiu, nauju muzikos stiliumi. Šįkart į albumą „Bionic“ suplaukia du muzikos stiliais – seksualus futuristinis – fetešistinis „balalaikos“ ir graudi, melancholišku ritmu alsuojančios baladės. Viena iš jų - „You lost me“ (Tu mane paradai), visai sėkmingai debiutavo M1 radijo stotyje, o video klipas buvo greitai įvertintas, kaip nuostabios baladės populiarinimo galimybė. Tačiau akivaizdu, kad Aguilerai sunku susigrąžinti olimpą, kai šiuo metu vėl pamirštamas geras balsas ir baldės, kai vėl karaliauja „išsidirbinėjimai“, „šokiravimai“, triukšmas ir skandalai.

Prieš jus, mano nuomone, viena stipriausių „Bionic“ baladžių „Lift me up“, kuri labai, manau, tiktų giliai dramai į muzikos takelį. Kažkodėl jis man primena kultinį filmą „Milijono vertas viešbutis“ su Milla Jovovich, kur atliko įsimylėjusios beprotės Aloyzos vaidmenį. „Lift me up“ pirmą kartą nuskambėjo vykusiame labdaros akcijoje padėti Haičio gyventojams. Visi buvo sužavėti, bet po albumo išleidimo, kažkodėl buvo pasirinkta populiarinti ne „Lift me up“, bet „You last me“, mano nuomone, taip pat stipri ir panašaus stiliaus baladė. Siūlau Jums patiems įvertinti šią širdį draskančią baladę. Manau, gyvenime tokių dainų nepasikartoja.

Lift Me Up

So the pain begins
as the music fades
and Im left here with
with more than I can take

if you lift me up
just get me through this night
i know ill rest tomorrow
and ill be strong enough to try

when the sky clears
and all is said and done
i will realize
that we all need someone

if you lift me up
just get me through this night
i know ill rest tomorrow
and Ill be strong enough to try

so when you see me crashing
and theres nowhere left to fall
will you lift me even higher
to rise above this all

if you lift me up
said if you lift me up

said if you lift me up
will it be higher

when you see me crashing
and theres nowhere left to fall
will you lift me even higher
to rise above this all

if you lift me up
said if you lift me up
if you lift me up

Originalus įrašas:

Atliekama gyvai:

1 komentaras:

  1. Gal pats kūrinys ir nebūtų labai ypatingas,jeigu dainuotų ne Aguilera,bet jos balsas sudaro vaizdą,kad ir pati daina labai įspūdinga.Nors ja labai nesižavėjau kaip asmenybe,bet balsas įspūdingas vienas geriausių planetoj,manau :) ir man asmeniškai daug smagesnis klausyt,nei tarkim Alicios Keys,kuri irgi labai liaupsinama.Beje Christina yra nuostabiai sudainavus J.Lenono "Imagine" rekomenduoju paklausyt :)

    AtsakytiPanaikinti