2010 m. rugpjūčio 2 d., pirmadienis

Filmas: "Negyvųjų šnabždesiai"

Sveiki,

Visai neseniai teko pamatyti filmą „Negyvųjų šnabždesiai“ (White noise) (2005 m.). Tai mistinis – siaubo pasakojimas apie vieną vyruką, kuris neteko mylinčios žmonos, žinomos rašytojos. Galiausiai jo gyvenime atsiranda toks vyrukas, kuris pasakė, kad jo žmona susisiekė su juo... iš Anapus. Na, ir prasideda. Filmas dviprasmiškas, vieniems, jis gali pasirodyti labai neįtemptas, lėtas, man jis visai patiko, įsijaučiau ir „pagavau“ įtampos gyslelę. Vietomis net krūptelėdavau, kai tos numirusiųjų dvasios pasirodydavo.

Filmas, mano akimis, nėra kažkuo ypatingas, nėra jis ir labai geras, esu tikrai matęs daug geresnių siaubo filmų. Labai jau didelis režisūrinis standartas, primena iš dalies „Skambutį“. Ir iš vis kažkaip su tomis dvasiomis labai jau bendraujame per žmonijos sukurtus prietaisus: telefonus, televizorius, visokias įrašymo įrangas. Atsibosta vien tas per tą patį. Tačiau sakau, nors filmas ir standartas, jis visai tiks tuo atveju, kai norisi žiūrėti siaubo kiną, bet nėra ko žiūrėti.

Iš filmo neįsiminė nei aktoriai, nei vaidyba. Viskas atrodo ant tiek „vidutiniška“, kad po metų duodu plauką nukirpti, šio filmo neprisiminsiu. Va tokių filmų mėgėjus, kurie mėgsta filmus, kurie nepalieka savo kraičio ir greitai užsimišta, rekomenduoju. Nors nesiginčiju, kai kam šis filmas gali ir labai patikti. Geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtus kartų išgirsti.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą